Trendyol'daki ucuz PS5 alınır mı?

Hocam Sahibinden'de güvenilir konsoltech, konsol king gibi satıcılar yaklaşık 20yıldır tescilli. Daha güvenli ve orijinal. Hem 18kya satıyorlar. 1kol parası daha ucuz.

Dostum Nintendo Switch OLED çipli ( cihazı açıp işlem yapıyorlar ) almak istiyorum ama nereden ve nasıl alacağım bilmiyorum? Konsoltech ilanını gördüm sahibinden de güvenilir mi biliyor musunuz ya da alabileceğim başka bir yer var mı?

Dostum Nintendo Switch OLED çipli ( cihazı açıp işlem yapıyorlar ) almak istiyorum ama nereden ve nasıl alacağım bilmiyorum? Konsoltech ilanını gördüm sahibinden de güvenilir mi biliyor musunuz ya da alabileceğim başka bir yer var mı?
Hangi konsoltech hesabından bahsettiğinize bağlı ss ya da link atar mısınız ilanı?

Evet ( kuzenim İstanbul'da o alıp kargolacak ) İstanbul'dan elden almak istiyorum. Varsa bildiğiniz Nintendo Switch çipli güvenilir satan yer yardımcı olursanız sevinirim. Burayı biliyor musunuz güvenilir mi?

Elden alacaksanız fazla sorun olmaz. Nintendo piyasası hakkında fazla bilgim yok ama bu hesaplardan köklü olanları baz alın. Mesela 3 5 9 10 yıllık hesaplar var. Bunlardan alınız. Bu sahibindende hesap isminin yanında yıl yazıyor.

Arkadaşlar model bu CFI1200 diyor, sizce alınır mı? Slim al diyecekler olacak, almama sebebim GTA 6'nın Slim modele değil; düz standart versiyona çıkacak olması.

Hocam bu bilgiyi nereden edindiniz acaba onu gectim Slim zaten standart kasadan yeni nasıl çıkmıyor Slime.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı