Trendyol'daki ucuz PS5 alınır mı?

Diğer hocamın dediği gibi sahibinden.com a yönelin, daha uygun olur bence. Burası Türkiye hocam, adalet ne kadar uygulanır belli değil bir bakmışsın sonuç yok, işinizi garantiye alın bence.
Asıl sahibinden daha çok kumar, çünkü oradan vergi kesmiyorlar ikinci el olarak geçiyor satılan şeyler, trendyol kurumsal firma sıfır olarak geçiyor.

GTA 6 bütün PS5 modellerine çıkacak.

Soruya gelecek olursak, CFI12 sürümü PS5 Fat'in en sorunsuz versiyonudur, Fat almaya gerek yok, Slim alın, hem boydan feragat edersin ve depolama 825 GB yerine 1 TB olur. Bu arada donanım anlamında aralarında hiçbir fark yok.

Hocam öyle bir açıklama ve kaynak yok, artı olarak Xbox Series S ve X'e çıkacak diyorlar zaten PS5 Slim de Xbox Series S gibi bir model olduğu için PS5 slime çıkmayacak diye biliyorum.

PS4'e oyun bakarken PS4 ve PS4 Slim diye ayrı model mi var? İkisi de özünde PS5, Slim modeli daha kompakt ve yeni nesil o kadar. Series S ve X de durum böyle değil ikisi farklı konsollar.

PS4'e oyun bakarken PS4 ve PS4 Slim diye ayrı model mi var? İkisi de özünde PS5, Slim modeli daha kompakt ve yeni nesil o kadar. Series S ve X de durum böyle değil ikisi farklı konsollar.

Sağ olun hocam, zaten bunu 1 saat önce düşünmüştüm PS3 SLI'mde fat modelleri ile aynı oyunlar var diye, aslında sadece Slim modeli geliştirilmiş bir PS5 modeli.
Hocam PS5'e çıkacak demek PS5 slimede çıkacak demek siz yanlış anlamışsınız 😅

Asıl sahibinden daha çok kumar, çünkü oradan vergi kesmiyorlar ikinci el olarak geçiyor satılan şeyler, Trendyol kurumsal firma sıfır olarak geçiyor.

Hocam Sahibinden'de güvenilir konsoltech, konsol king gibi satıcılar yaklaşık 20yıldır tescilli. Daha güvenli ve orijinal. Hem 18kya satıyorlar. 1kol parası daha ucuz.

Hayatımda ilk defa oyun slime çıkmayacak diyen birini görüyorum vallahi hayretler içindeyim. Usta PS5 Slim olsun isterse ileride PS5 Ultra super Slim çıksın, alet aynı alet. İkisinin de işlemcisi aynı her şeyi aynı. İkisi de PS5. Her konsolun Slim'i çıkınca alıyorum oynayamadığım oyun olmadı.

Hocam Sahibinden'de güvenilir konsoltech, konsol king gibi satıcılar yaklaşık 20yıldır tescilli. Daha güvenli ve orijinal. Hem 18kya satıyorlar. 1kol parası daha ucuz.

Hocam yurt dışı ürün satıyorlarmış güvenemedim zaten en ucuzu 16 bin TL, 2 bin TL fazla veririm güveniliri alırım dedim, Trendyol'dan 18K'ya aldım.

Hayatımda ilk defa oyun slime çıkmayacak diyen birini görüyorum vallahi hayretler içindeyim. Usta PS5 Slim olsun isterse ileride PS5 Ultra super Slim çıksın, alet aynı alet. İkisinin de işlemcisi aynı her şeyi aynı. İkisi de PS5. Her konsolun Slim'i çıkınca alıyorum oynayamadığım oyun olmadı.

Hocam Xbox Series S ve X kafamı karıştırdı, zaten anladım kusura bakmayın.

Hocam yurt dışı ürün satıyorlarmış güvenemedim zaten en ucuzu 16 bin TL, 2 bin TL fazla veririm güveniliri alırım dedim, Trendyol'dan 18K'ya aldım.

Hocam Xbox Series S ve X kafamı karıştırdı, zaten anladım kusura bakmayın.

Hocam ben de şaka yapıyorum olabilir böyle şeyler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı