Trendyol'daki Zeiron sistem alınır mı?

Bu markalardan bilgisayar hele ki oyun bilgisayarı alınmaz. Onlarca yıllık eski ve alt segment işlemciyi, beş para etmez fosil ekran kartlarını koyup yanlarına da kendi adını sanını duymadığımız güç kaynağını, RAM'i takıyorlar. Kalite yerlerde. Kasanın dışına ışığı koydu mu oyuncu bilgisayarı diye yutuyor bilmeyenler. DDR3 sistem satan bile var. Siz siz olun kendiniz toplayın, APU alın, hazır sistem kovalayın ama bunlara beş kuruş vermeyin.

Verir niye vermesin
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

2. ele tövbe ettim 2.el önermeyin lütfen.

2. el önermeyin diyorsunda sistemdeki işlemciyi günümüzde sıfır bulup koyacak halleride yok. Bütçeni belirt daha iyi öneri yapanlar olur sonra "sistemde önermiyorsunuz ben ne yapacağım?" diye yazmazsınız.

2. el önermeyin diyorsunda sistemdeki işlemciyi günümüzde sıfır bulup koyacak halleride yok. Bütçeni belirt daha iyi öneri yapanlar olur sonra "sistemde önermiyorsunuz ben ne yapacağım?" diye yazmazsınız.

Fark ettiysen konuyu açtığımda daha iyi bir sistem var mı dedim ama siz sadece almayın diyorsunuz 2. ele gelirsem 2. El kesinlikle istemiyorum lafını dahi dahi duymak istemiyorum bütçe belirttiğim sistemle aynı 10k.

GT 730 mükemmel ama görüntü almak için.

Toplamaya razıysan daha uyguna belki 5600G toplanabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…