Captan.Max
Decipat
Nova APU | AMD Ryzen 5 5600G | 2 x 8 GB DDR4 | 512 GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com bütçeyi biraz arttırıp bunu alabilirsiniz.
Bu kasa daha mı iyi hocam diğer sisteme göre oyunlarda güzel FPS verir mi örneğin GTA 5?
Nova APU | AMD Ryzen 5 5600G | 2 x 8 GB DDR4 | 512 GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com bütçeyi biraz arttırıp bunu alabilirsiniz.
2. ele tövbe ettim 2.el önermeyin lütfen.
2. el önermeyin diyorsunda sistemdeki işlemciyi günümüzde sıfır bulup koyacak halleride yok. Bütçeni belirt daha iyi öneri yapanlar olur sonra "sistemde önermiyorsunuz ben ne yapacağım?" diye yazmazsınız.
Xbox series S veya apu sistem alabilirsin.Fark ettiysen konuyu açtığımda daha iyi bir sistem var mı dedim ama siz sadece almayın diyorsunuz 2. ele gelirsem 2. El kesinlikle istemiyorum lafını dahi dahi duymak istemiyorum bütçe belirttiğim sistemle aynı 10k.
Fark ettiysen konuyu açtığımda daha iyi bir sistem var mı dedim ama siz sadece almayın diyorsunuz 2. ele gelirsem 2. El kesinlikle istemiyorum lafını dahi dahi duymak istemiyorum bütçe belirttiğim sistemle aynı 10k.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.