Trendyol'dan 3 ay önce alınan Nintendo Switch OLED'e satıcı arayıp sahte olduğunu belirtti

hunterg

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba herkese, yaklaşık 3 ay önce kız arkadaşım bana Trendyol üzerinden bir Nintendo Switch OLED modeli (ithalatçı) hediye olarak satın aldı. Bugün ise firma tarafından aranıp ürünün sahte olduğu söylendi, iade edebileceğimizi belirttiler. Böyle bir şey nasıl olabilir? Yaşayan birileri var mıdır aramızda?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba herkese, yaklaşık 3 ay önce kız arkadaşım bana Trendyol üzerinden bir Nintendo Switch OLED modeli (ithalatçı) hediye olarak satın aldı. Bugün ise firma tarafından aranıp ürünün sahte olduğu söylendi, iade edebileceğimizi belirttiler. Böyle bir şey nasıl olabilir? Yaşayan birileri var mıdır aramızda?

Trendyol destekle iletişime geçin.

Şahsi fikrim hediye ise bırak kalsın.
Önemli olan o hediyeyi o kişinin almış olması. İade ettikten sonra ortada bir hediye de kalmayacak. Yenisi de anlamlı olmayacak.
İşini görüyorsa bırak hediye anlamıyla sende kalsın.

Artı -2 Eksi

Benim tahminim ürün orijinal firma geri alıp daha yüksek fiyata satma peşindede olabilirler.

Firma ağzıyla arayıp ürünü elinden almaya çalışan art niyetli 3.kişiler olabilir dikkat et. Ayrıca trendyolda satıcıların hesapları çalınıyor bu aralar. Bende benzer şeyler yaşamıştım. Bilgilerine erişip elinde ki cihazı iade ayağına yürütmeye çalışıyor olabilirler. Anlamadığım nintendo switch nasıl çakma oluyor? Olsa olsa nintendoyu taklit eden 2.sınıf bi emülatör cihaz olabilir onuda hemen anlarsın diye düşünüyorum. Bence yollama trendyol müşteri hizmetlerini ara onlarada güvenme bilgili ve yetkili insan sayısı az orada.

Benim tahminim ürün orijinal firma geri alıp daha yüksek fiyata satma peşindede olabilirler.

Öyleyse harbiden firmayı paylaşsın arkadaş şikayette bulunalım.

Bir de Nintendo'nun orijinalliğini kontrol edebileceğin bir site veya barkod falan yok mu?

Dolandırıcılardır diyeceğim de sizin üç ay önce aldığınızı nereden bilsinler? Sahte olduklarını nasıl anladıklarını falan yazmaları gerek.
Herkesi arıyoruz iade veya değişim yaparız falan dediler. Ellerinde rapor mevcut raporu attılar burada paylaşıyım

E-Shoptan oyun kurabiliyorsanız sahte falan değildir dolandırıcıdır arayanlar.
Hocam hiçbir sorun yok anladığım hem ürün hem onların aldığı fatura sahte çıktığı için ceza yemişler, ürünlerin yenisi gelmiş iade veya değişim yapabiliriz diyo.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı