Trendyol'dan aldığım Redmi Airdots sahte çıktı

Şimdi satıcı eğer iyi bir satıcı olsaydı ürünü iade alırdı. Arkadaş da suç yok ama araştırmadan alması kötü olmuş. Airdots alınmaz alınırsa mi Store'den risksiz alınır.

Benim en büyük hatam ürünü satan satıcının yorumlarına ürün elimdeyken bakmak oldu. Normalde 3'e 5'e bakmadan daha garanti bir yerden ürünü satın alırdım nasıl böyle bir şey yaptım bilmiyorum.
İade edilirse Haylou al onun replikası yok sanırsam. İlk kulaklığım oydu.

Bundan sonra ürün alırken ya ürünün kendi sitesinden ya da Amazon gibi bir siteden alırım. Teşekkürler.

Tüketici hakem heyetine başvurun. 14 gün içinde almak zorundalar diye biliyorum.

Hepinize iyi günler. Satıcı ürünümü geri yolladı. Ürün orijinallik talebi ile ilgili herhangi bir belge sunamayacağını tarafıma iletti. Bunun üzerine Xiaomi'nin ürün doğrulama sisteminden tarafıma yollanan ürünün arka kısmında bulunan s/n numarasını yazarak doğrulamaya çalıştım lakin tabii ki doğrulayamadım ve bunun görüntüsünü trendyola ilettim. En kısa süre içerisinde sorunumun çözüleceğini söylediler. Süreç son bulduğunda buradan bilgilendireceğim.

Trendyol'dan kıyafet harici alışveriş yapmıyorum benzer sorunları ben de yaşadım. Mahalle esnafından farklı bir site değil ipini koparan satış yapabiliyor.

Herkese iyi akşamlar. Trendyol ile son görüşmemde Trendyol bana mail ile dönüş yapılacağını söylemişti ve bu sabah dedikleri gibi dönüş yapıldı. Sürecin devam ettiğini lakin daha fazla mağdur olmamam içi ürünü iade edebileceğimle alakalı bir mail attılar. Ürünü bugün kargoya verdim. En yakın zamanda ücret iademin gerçekleşeceğini düşünüyorum.

Sanırım bugün de beni keklediler.250 lira girdi. Normalde sıkıntı etmem ama patlar diye korkuyorum yoksa işimi görüyor kulak üstü gibi rahatsız etmiyor ders için almıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…