WolreaG
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- RX 570, 8 GB RAM, i5-4590
@382019 @Serquis @tempZ @170981 Peki sizce ne yapmalıyım? İade edip yeniden mi almak yoksa garantiye göndermek mi daha mantıklı?
Bir dakika.İade için şansınızı deneyin. İade kabul olursa başka bir monitör almak istiyorsanız yardımcı oluruz. Bu monitörü ne kadara almıştınız linki falan var mı?
Link.İade için şansınızı deneyin. İade kabul olursa başka bir monitör almak istiyorsanız yardımcı oluruz. Bu monitörü ne kadara almıştınız linki falan var mı?
Amazon'a pek güvenemiyorum bu konuda bana en iyi site Trendyol geliyordu. 3800 liraya almıştım monitörü ve bu fiyata en iyisini almıştım, neyse. Amazonda daha iyisi varsa iade eder bankaya para gelince oradan alırım madem. Kutuda deformasyon var bantları öyle kötü atmışlardı ki bıçakla kesmekten korktum ekrana gelir diye bende makasla kestim ama içinde poşetleri bile duruyor, sadece kutunun etrafı biraz kesik ama abartılı değil.En can sıkıcı durum başınıza gelmiş öncelikle geçmiş olsun. Henüz 2 gün olmuş. Kutuda herhangi bir deforme olmadıysa güzel bir şekilde kutulayıp değişim talep edin. Değişim seçeneği yok ise iade edin. Henüz teslim alalı 2 gün olmuş yüksek ihtimalle değişim veya iade talebini kabul ederler. Satıcı bu talebi kabul etmez ise direkt olarak Trendyol destek ekibi ile iletişime geçin ve bundan sonra Amazon hariç bir yerden elektronik alet almayın![]()