Trendyol'dan alınan iPhone 13 ne zaman teslim edilir?

Kanka telefoncudan aldığım zaman açılmış ve anakartı hatalı telefon sattılar sıfır diye bizi keklediler polisle filan anca iademi alabildim daha güvencim yok telfonculara.


Bencede yukarıda anlattığım gibi hatalı telefonu bana keklediler polisle anca iademi alabildim
İyi niyetli telefoncular çok nadir oluyor genelde ikinci el telefonu temizleyip kutusuna koyup ambalaj makinasında jelatinleyip sıfır gibi satmaya çalışıyorlar internet üzerinden almak her zaman daha mantıklı
 
İyi niyetli telefoncular çok nadir oluyor genelde ikinci el telefonu temizleyip kutusuna koyup ambalaj makinesında jelatinleyip sıfır gibi satmaya çalışıyorlar internet üzerinden almak her zaman daha mantıklı.

Aynı şey başıma geldi illaki iyiler vardır fakat telefonculardan kılıf bile almam.
 
Aynı şey başıma geldi illaki iyiler vardır fakat telefonculardan kılıf bile almam.
Zaten internette istediğiniz telefonun makro kamerasının özelliklerine kadar ulaşabiliyorsunuz istediğiniz kılıfı seçebiliyorsunuz insanların yorumlarını tecrübelerini okuyabiliyorsunuz böyle bir imkan varken telefoncu tercih etmek mantıksız bir eylem
 
Kanka telefoncudan aldığım zaman açılmış ve anakartı hatalı telefon sattılar, sıfır diye bizi keklediler. Polisle filan anca iademi alabildim. Daha güvencim yok telefonculara.



Bence de, yukarıda anlattığım gibi hatalı telefonu bana keklediler. Polisle anca iademi alabildim.

@snbaye0 teşekkür ederim.
Hocam Vatan gibi yerler var?
 
Telefoncudan telefon alınmaz. Çünkü hatalı gibi ürünler çıkabilir hem Trendyol'a karşı bu yargınız ne zaman bitecek?

Daha pahalı oluyor.

Telefoncudan bir daha almayacağım diye yeminim var belki de ben abartıyorumdur ama bir daha yok abi almam vatan konusuna gelirsek te 41 liralık şeyi Trendyol'da indirimli aldım 1 bin lira 1 bin liradır 1K cebimde kaldı.
 

Geri
Yukarı