Trendyol'dan alınan Kettle'ın fiş ucu yok

M1sterXeq

Decapat
Daha fazla  
Merhaba iyi sosyaller Trendyol'dan 30 Ekim'de şu Kettle'i aldım.
Almaz olaydım. Bir açtım fişin ucu yok. Sindirlendim tabii. Baktım kutuya falan. Orada da yok. Dedim belki kargo kırmıştır falan diye. Neyse iade talebi oluşturdum. Dediler, kurye adrese gelsin mi? Tamam dedim. Bugün için randevu aldım. Saat 11.50 de mesaj geldi, kargoyu almaya geleceğiz diye gün içinde. 12.20 de bir baktım teslim alamadık yazıyor. Ne bir arama, ne bir mesaj, ne de bir bilgilendirme, hiçbir şey yok. Trendyol'u aradım yoğunluktandır, dediler. Dedim ki yoğunluktan olsa bile beni bilgilendirmeniz gerekiyor diye. Yok o da yok. Neymiş efendim yarın geleceklermiş. Gerçekten Trendyol'a güvenirdim artık güvenmiyorum.

Dosya Ekleri

• IMG_20241105_125213.jpg
    IMG_20241105_125213.jpg
    94,7 KB · Görüntüleme: 51
  • Screenshot_2024_1105_125602.jpg
    Screenshot_2024_1105_125602.jpg
    31 KB · Görüntüleme: 47
Merhaba iyi sosyaller Trendyol'dan 30 Ekim'de şu Kettle'i aldım.
Almaz olaydım. Bir açtım fişin ucu yok. Sindirlendim tabii. Baktım kutuya falan. Orada da yok. Dedim belki kargo kırmıştır falan diye. Neyse iade talebi oluşturdum. Dediler, kurye adrese gelsin mi? Tamam dedim. Bugün için randevu aldım. Saat 11.50 de mesaj geldi, kargoyu almaya geleceğiz diye gün içinde. 12.20 de bir baktım teslim alamadık yazıyor. Ne bir arama, ne bir mesaj, ne de bir bilgilendirme, hiçbir şey yok. Trendyol'u aradım yoğunluktandır, dediler. Dedim ki yoğunluktan olsa bile beni bilgilendirmeniz gerekiyor diye. Yok o da yok. Neymiş efendim yarın geleceklermiş. Gerçekten Trendyol'a güvenirdim artık güvenmiyorum.
Ugrasmak en dogal hakkınız tabi ki. Ben böyle gelseydi fişin ucunu değiştirirdim ugrasmamak icin, Trendyol'un iade süreci Hepsiburada veya Amazon gibi degil.

Ugrasmak en dogal hakkınız tabii ki. Ben böyle gelseydi fişin ucunu değiştirirdim ugrasmamak icin, Trendyol'un iade süreci Hepsiburada veya Amazon gibi degil.

Hocam Amazon'un tırnağı olamıyorlar. Adamlar artık alışveriş yapılsın diye. Başka mağazada daha ucuzsa aradaki farkı ödüyorlar. Daha ne yapsınlar?

Allah kimseyi Türk hizmet sektörüne düşürmesin. Hakikaten insanın sabrını sınıyorlar. Dediğiniz gibi bilgilendirme olsa neyse ama kurye çalışanların sorumsuzluğunu tüketici çekiyor.

Aynen öyle hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı