Çözüldü Trendyol'dan alınan kulaklık iade edilebilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

yavuzcetinfanı

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Trendyol'da almak istediğim bir kulaklık var ve satıcısı da Trendyol. Fakat birçok oyuncu kulaklığı hayal kırıklığı olduğu için bu da olabilir korkusu var. Trendyol açılan kulaklığı iade alır mı yoksa hijyen sebebi ile almaz mı?

Çözüm
Kulaklıkları iade almamaları gibi bir durum söz konusu olamaz. Hijyenden dolayı kişisel kullanıma giren kulaklıklar, kulak üstü kulaklıklar değil. Kulak içi kulaklıklar için geçerli bu sadece. Ürünü alıp istediğiniz gibi iade edebilirsiniz. İade almazlarsa THH'ye gider yine iadenizi tamamlarsınız.
Evet. Daha önce kulak üstü kulaklık alıp iade ettim ve iade sürecinde de tecrübe sahibiyim. Böyle bir üslupla yazdığınıza göre siz iadelerin kabul edilmesinden rahatsız olanlardansınız.

Yok ben tam tersi haklı ve mantıklı olan iadelerin yapılması tarafındayım. Hangi firmadan hangi ürünü aldınız ve neden iade ettiniz onu da paylaşır mısınız arkadaşlara bilgi ve tecrübe olsun.

Yok ben tam tersi haklı ve mantıklı olan iadelerin yapılması tarafındayım. Hangi firmadan hangi ürünü aldınız ve neden iade ettiniz onu da paylaşır mısınız arkadaşlara bilgi ve tecrübe olsun.
Amazon'dan jelatinini açıp kullandığım AirPods, MediaMarkt'tan alıp beğenmediğim Philips, intros'tan alıp beğenmediğim Bang & Olufsen BeoPlay HX.

Bu size neyi kanıtlayacak? Çok merak ediyorum.

Amazon'dan jelatinini açıp kullandığım AirPods, MediaMarkt'tan alıp beğenmediğim Philips, Intros'tan alıp beğenmediğim Bang & Olufsen BeoPlay HX.

Bu size neyi kanıtlayacak? Çok merak ediyorum.

Bana bir şey kanıtlamak derdinde olmayın. Konu sahibi arkadaşa yardımcı olmaya çalışın. Trendyol'dan kulaklık alıp iade ettiniz mi yani bu tecrübeniz var mı?

Bana bir şey kanıtlamak derdinde olmayın. Konu sahibi arkadaşa yardımcı olmaya çalışın. Trendyol'dan kulaklık alıp iade ettiniz mi yani bu tecrübeniz var mı?
Bakın, bu olayın Trendyol'u, Amazon'u, Ahmet'i, Mehmet'i yok. Kanun neyse ona göre hareket etmek zorunda herkes. Hijyen ürünleri için geçerli olan kuralı işlerine gelmediği için kulak üstü kulakılarda da varmış gibi insanların iadelerini reddeden pazaryeri satıcıları bu kanunu suistimal ediyorlar. 14 gün keyfi, canınızın istediği gibi kullanma ve iade etme hakkınız var ürünün yeniden satılabilirliği korunduğu takdirde tabii ki. Bunun dışına çıkılmadığı sürece ve ürünleriniz hijyen ürünleri kapsamında değerlendirilen ürünler değilse, iadenizi yapabilirsiniz. Bu konuyu daha fazla uzatmanın bir anlamı yok.

Bakın, bu olayın Trendyol'u, Amazon'u, Ahmet'i, Mehmet'i yok. Kanun neyse ona göre hareket etmek zorunda herkes. Hijyen ürünleri için geçerli olan kuralı işlerine gelmediği için kulak üstü kulakılarda da varmış gibi insanların iadelerini reddeden pazaryeri satıcıları bu kanunu suistimal ediyorlar. 14 gün keyfi, canınızın istediği gibi kullanma ve iade etme hakkınız var ürünün yeniden satılabilirliği korunduğu takdirde tabii ki. Bunun dışına çıkılmadığı sürece ve ürünleriniz hijyen ürünleri kapsamında değerlendirilen ürünler değilse, iadenizi yapabilirsiniz. Bu konuyu daha fazla uzatmanın bir anlamı yok.

Size kolay gelsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı