Trendyol'dan alınan ürünleriniz teslim edildi mi?

227412

Kilopat
Merhaba arkadaşlar,

Geçen gün SUPER40 indirimi ile satın aldığınız ürünleriniz teslim edilmeye başlandı mı?

Ben bugün bir ürünümü teslim alacağım dağıtımda şu an sizde durum nedir?

Merhaba arkadaşlar,

Geçen gün SUPER40 indirimi ile satın aldığınız ürünleriniz teslim edilmeye başlandı mı?

Ben bugün bir ürünümü teslim alacağım dağıtımda şu an sizde durum nedir?
Dağıtımdan da iadeye dönebiliyor, diğer forumda ertesi gün iade için gelen de var. Salak bir durum yani, ben hiç bulaş(a)madım. (Kod çalışmamıştı bende.)

Dağıtımdan da iadeye dönebiliyor, diğer forumda ertesi gün iade için gelen de var. Salak bir durum yani, ben hiç bulaş(a)madım. (Kod çalışmamıştı bende.)
Teslimattan sonra talebiniz olmadan iade pek mantıklı gelmiyor fakat teslimattan önce geri çekilmesinde sorun yok tabii.

Teslim edildi, o konuyu paylaşan arkadaş da çok teşekkürler 🙂

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    181,9 KB · Görüntüleme: 115
Yedekte durması için dün öğlen saatlerinde sipariş verdim ardından yarım saat içinde kargoya verildi bugün ise elime ulaştı. 236 TL ödedim.
Aynı ürünü aynı satıcıdan 2 defa almaya çalıştım, 2 defasında da 3-4 saat sonra sipariş iptal oldu.
Bir de fare almıştım, kargolandı, 2-3 gün kargoda hareket etti, dün akşam teslimat şubesine geldikten sonra iptal olmuş şuan depoya geri dönüyor :D

Umarım Trendyol'dan kapınıza gelip ürünü iade almaya çalışmazlar, olan var çünkü.

Aynı ürünü aynı satıcıdan 2 defa almaya çalıştım, 2 defasında da 3-4 saat sonra sipariş iptal oldu.
Bir de fare almıştım, kargolandı, 2-3 gün kargoda hareket etti, dün akşam teslimat şubesine geldikten sonra iptal olmuş şuan depoya geri dönüyor :D

Umarım Trendyol'dan kapınıza gelip ürünü iade almaya çalışmazlar, olan var çünkü.
Ben yasa dışı bir şey yapmadım hocam kafam rahat. Ha ille de gelip almak istiyorlarsa boş kutuyu alabilirler sıkıntı yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı