Dağıtımdan da iadeye dönebiliyor, diğer forumda ertesi gün iade için gelen de var. Salak bir durum yani, ben hiç bulaş(a)madım. (Kod çalışmamıştı bende.)Merhaba arkadaşlar,
Geçen gün SUPER40 indirimi ile satın aldığınız ürünleriniz teslim edilmeye başlandı mı?
Ben bugün bir ürünümü teslim alacağım dağıtımda şu an sizde durum nedir?
Teslimattan sonra talebiniz olmadan iade pek mantıklı gelmiyor fakat teslimattan önce geri çekilmesinde sorun yok tabii.Dağıtımdan da iadeye dönebiliyor, diğer forumda ertesi gün iade için gelen de var. Salak bir durum yani, ben hiç bulaş(a)madım. (Kod çalışmamıştı bende.)
Aynı ürünü aynı satıcıdan 2 defa almaya çalıştım, 2 defasında da 3-4 saat sonra sipariş iptal oldu.Yedekte durması için dün öğlen saatlerinde sipariş verdim ardından yarım saat içinde kargoya verildi bugün ise elime ulaştı. 236 TL ödedim.![]()
VOOKA Trol Red Switch Mini Rgb Oyun Klavyesi Gaming Mekanik 62 Tuşlu 18 Rgb Led Usb Tip-c Kablosu Beyaz - Fiyatı, Yorumları
VOOKA Trol Red Switch Mini Rgb Oyun Klavyesi Gaming Mekanik 62 Tuşlu 18 Rgb Led Usb Tip-c Kablosu Beyaz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Ben yasa dışı bir şey yapmadım hocam kafam rahat. Ha ille de gelip almak istiyorlarsa boş kutuyu alabilirler sıkıntı yok.Aynı ürünü aynı satıcıdan 2 defa almaya çalıştım, 2 defasında da 3-4 saat sonra sipariş iptal oldu.
Bir de fare almıştım, kargolandı, 2-3 gün kargoda hareket etti, dün akşam teslimat şubesine geldikten sonra iptal olmuş şuan depoya geri dönüyor
Umarım Trendyol'dan kapınıza gelip ürünü iade almaya çalışmazlar, olan var çünkü.
Bir tek benimki ulaşmadı galibaNihayet benim de kargom elime ulaştı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.