Trendyol'dan alınan ürünleriniz teslim edildi mi?

Hala dağıtımda görünüyor, kargo firması Aras. Paketi hala açmadım, valla ne yapsam bilemedim.
Açsan ne olur, açmasan ne olur. Açılan ürün de iade ediliyor zaten. Aç kullan. İade olacaksa bile kullanmadım demezsin :). Ben böyle teslim edilip sonra iade isteyen bir alışveriş 40yıllık hayatımda görmedim.

Ne demek istedin burada?

Hocam Ankara'dan İzmir'e gittin 1 saat sonra iade başlattılar aradım istemiyorum iade diye sonra geri arayacaklar dedi işlemi ben gerçekleştirdim dedi sonra kargo babamın iş yerine diye babamın numarasını vermiştim onu aramışlar. Sonra ürün önce hasarlıdır demişler babam garantisi var demiş sonra ürün olmaz demiş babam ısrar etmiş ama nafile boş paket gelir demişler yani p*ştluk yapmışlar.

Kargoda iadelerin nasıl olduğunu anladım sanırım. Benim 2 tane siparişim kargoya verildi birisi PTT ile birisi Sürat Kargo ile PTT ile verilenin e-faturası kargoya verildiği günle aynı anda oluşturuldu ama Sürat Kargo teslimat şubesine oluşunca oluşturuldu ve PTT ile gelen kargom iptal edildi ama Sürat Kargo 3gündür iptal yemedi bence iptal sebepleri bundan kaynaklı olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı