Trendyol'dan alınan Windows 11 Pro lisansı güvenilir midir?

arda1906

Centipat
Daha fazla  
Ben Windows 11 Pro lisans aldım 150 TL'ye Trendyol'dan. Aktifleştirdim, göze batan bir şey olmadı ama ben biraz şüphelendim fiyattan ve aldığım satıcı WhatsApp üzerinden mesaj attı "yapabildiniz mi" diye. Ben cevap vermedim. Birkaç gün oldu, bilgisayarda şüpheli bir şey yok ama bilmiyorum, bilen var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben Windows 11 Pro lisans aldım 150 TL'ye Trendyol'dan. Aktifleştirdim, göze batan bir şey olmadı ama ben biraz şüphelendim fiyattan ve aldığım satıcı WhatsApp üzerinden mesaj attı "yapabildiniz mi" diye. Ben cevap vermedim. Birkaç gün oldu, bilgisayarda şüpheli bir şey yok ama bilmiyorum, bilen var mı?
Virüs tarzı şeyler bulaşmaz merak etmeyin. Firmalara satılan toplu keyleri elde edip satıyorlar, yasadışı ama size bir zararı olmaz.
Orjinal Windows anahtarı kısaca.

Hangi ürünü almayı düşünüyorsunuz hocam? Şüpheniz varsa itemsatis hesapcom gibi platformlarda da satılıyor bu tür keyler 20 ₺ civarı. İsterseniz oradan da alabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı