Trendyol’dan alışveriş

darqking

Hectopat
Pazar gecesi Trendyol’dan ekran kartı aldım. Bugün kargoya verilmedi. Teslim tarihi 4-7 Kasım arasında ve satıcı magic. (N11’de %100 alışveriş memnuniyeti ve iade kolaylığını görünce bir de fiyat uygun gelince tercih ettim. ) Aldığım ürünün satıcısı stoğu kapatmış. Sanırım son ürünü ben aldım o fiyata. Fiyatlar +300 TL dünden itibaren. İndirimli almıştım.
Şimdi illa ki herkesin çoğu firma ile olumlu ya da olumsuz tecrübeleri olmuştur. Ben genellikle Hepsiburada ve Vatan Bilgisayar’dan alışveriş yapıyorum. Birçok kez yaptım ve Allah’a şükür hiçbir sorun yaşamadım. Yeri geldi ürün de iade ettim, yeri geldi kargo geç geldi ancak mağdur edilmedim.
Şimdi daha önce Trendyol’dan alışveriş yapan olduysa fikrini sormak isterim. Yarın kargolanır mı yahut ne yapmalıyım?
Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
Not: Ben her iki firmaya da güveniyorum. sadece daha önce alışveriş yapıp ekran kartı vs alan arkadaşların fikirlerini merak ediyorum. Ayrıca birileri çıkıp niye buradan aldın vesair demesin çünkü görüyoruz, kınamıyorum ancak “sorunlu alışverişler” kısmında bir sürü konu var ve insanlık hali oradan alma, buradan alma nereden alacağız? Biz de biliyoruz Vatan Bilgisayar ve Hepsiburada gibi yerler var ancak uygun fiyatlı da almak istiyoruz.

Son düzenleyen: Moderatör:
4-7 diyorsa satıcı 7'sinde de kargoya verebilir. O yüzden neden vermedin diyemezsin. Trendyol sağlamdır, kardeşim yaklaşık 3000 TL civarında alış veriş yaptı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Trendyol'da hiç sorun yaşamadım fakat satıcı magic yanlış hatırlamıyorsam oradan da alışveriş yapmıştım yarın gönderirler. Bazen gönderseler de kargo bilgisi geç girilebiliyor.

İlk defa 21 Ekim'de alışveriş yaptım 00:52'de. 2 adet kot pantolon aldım. Tedarikçi direkt Trendyol'du.
23'ünde kargoya verildi, 26 sında elime ulaştı. Anladığım kadarıyla iki üç gün kadar tedarik süresi oluyor. Sonrasında kargoya veriliyor.

Sen sanıyorum İstanbul içinden sipariş verdin teslim süresi kısa gözüküyor.

En kötü iadeni alırsın. Pazaryerleri bu işin cılkını çıkardı. Artık haksız olduğu halde alıcının iadesini kabul edebiliyorlar. Ki senin iaden haklı bir iade olur. Özellikle gittigidiyor bu konuda en kötü pazaryeri konumunda. Müşteri memnuniyetine önem veriyor ama satıcılar mağdur oluyor.

Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim dostlar. İki firmaya da güveniyorum kesinlikle zan altında bırakmak istemiyorum. Sadece Hepsiburada ve Vatan’a alternatif olarak üçüncü bir online alışveriş sitesi arıyordum ve fiyatlar gayet uygun duruyor. Ayrıca aynı şekilde 15 gün içinde iade hakkı olması nedeniyle bana daha uygun geldi. Aynı şekilde evet kargomu bekleyeceğim kesinlikle bir endişem yok sadece tecrübelerinizi öğrenmek istedim. Sağ olun. :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı