Trendyol'dan ayakkabı alınır mı?

For East Troop

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Kayseri
Merhaba, ayakkabı alacağım fakat nereden alsam karar vermedim. Bütçemi çok sarsmasını istemiyorum, marka takıntım olmasa da markasız ayakkabıya 400-500 lira para vermek mantıksız. Trendyol'da Hummel'ın Unisex Sneakerını gördüm, 11974 yorum, 4.2 yıldız. Sizce çakma çıkar mı, iade vb. gibi durumlarda sıkıntı çıkar mı?

Merhaba, ayakkabı alacağım fakat nereden alsam karar vermedim. Bütçemi çok sarsmasını istemiyorum, marka takıntım olmasa da markasız ayakkabıya 400-500 lira para vermek mantıksız. Trendyol'da Hummel'ın Unisex Sneakerını gördüm, 11974 yorum, 4.2 yıldız. Sizce çakma çıkar mı, iade vb. gibi durumlarda sıkıntı çıkar mı?

Ürünü Trendyol satıyor hocam sıkıntı çıkmaz.

Trendyol ürünlerinin orijinal olduğunu iddia ediyor. Fakat azımsanmayacak derecede ürünün çakma olduğunu söyleyen var. Sahte olmasa bile 2. kalitedir. Alın, beğenmezseniz iade edin bence.

Satıcı Trendyol ise herhangi bir sorun çıkmıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı