Trendyol'dan iPhone 16 Pro Max alınır mı?

FahriEfe

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, önümüzdeki 2 hafta içerisinde iPhone 16 Pro Max almayı düşünüyorum. 512 GB'lık versiyonları Apple'ın kendi sitesinde 121 bin lirayken Trendyol ve Amazon'da 105 bin lira. İthalatçı garantili değil ve her ikisinde de satıcı Trendyol ve Amazon. Nereden almalıyım? Başka bir öneriniz var mı acaba?

Akakçe sitesinden kontrol sağlayabilirsiniz ancak trendyolu genel olarak sevmediğimden bişey diyemicem tam tersi Amazonda Prime'niz mevcutsa gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.

Arkadaşlar merhaba, önümüzdeki 2 hafta içerisinde iPhone 16 Pro Max almayı düşünüyorum. 512 GB'lık versiyonları Apple'ın kendi sitesinde 121 bin lirayken Trendyol ve Amazon'da 105 bin lira. İthalatçı garantili değil ve her ikisinde de satıcı Trendyol ve Amazon. Nereden almalıyım? Başka bir öneriniz var mı acaba?

Satıcı ve gönderici Amazon ise Amazon'dan almanızı tavsiye ederim.

Akakçe sitesinden kontrol sağlayabilirsiniz ancak trendyolu genel olarak sevmediğimden bişey diyemicem tam tersi Amazonda Prime'niz mevcutsa gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.
teşekkürler Amazon'dan alacağım yüksek ihtimalle.

Satıcı ve gönderici Amazon ise Amazon'dan almanızı tavsiye ederim.
Amazon'u değerlendireceğim.

Trendyol satıcılı da alabilirsiniz.
Amazon'u seçtim hocam.

Apple'ın sitesinden çok Amazona güvenirim bilerek çıktığında oradan aldım bende.
Avantajlı oluyo bende Amazon'dan alıcam.

Amazon ve Trendyol resmi satıcılarıysa birde Türkiye garantililerse güvenebilirsin, sıkıntı olmaz. Kendi sitelerinde pahalı oluyor genelde.
Evet baya fark var Amazon'dan alacağım. Teşekkürler.

Amazon'dan al Trendyol'dan alma iade konusunda daha yardımcılar.
Bunu duyduğum iyi oldu teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı