Trendyol'dan kullanılmış monitör gönderilme ihtimali nedir?

Can_0

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. Trendyol'dan ASUS TUF Gaming VG27AQZ monitörünü alacağım fakat herhangi bir satıcı teşhir ürün veya hasarlı, açılmış veya kullanılmış monitör gönderebilir mi? Gönderse bile dava edebilir miyiz? Güvenle alabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Trendyol'dan ASUS TUF Gaming VG27AQZ monitörünü alacağım fakat herhangi bir satıcı teşhir ürün veya hasarlı, açılmış veya kullanılmış monitör gönderebilir mi? Gönderse bile dava edebilir miyiz? Güvenle alabilir miyim?
Tüketici Hakem Heyeti'ne göre 1 piksel dahi ölü olsa ayıplı ürün kabul edilip değişimi sağlanıyor diye biliyorum.

Direkt kargodan gelince video çekerek kutusunu açarsan sıkıntı olmaz, tabii ki ilk paşta paketin her tarafını göstermen lazım. Yalnız ben vatan, MediaMarkt vb.
bir yerden almanı öneririm. Bu sayede kontrolde edebilirsin.

Gönderebilir hocam belli olmaz bin çeşit insan / satıcı var. Bir ara İtopya kardeşime kullanılmış, yağlı parmak izleri olan klavye göndermişti. Güvenilir, puanı yüksek satıcıdan almaya çalışın. Aldığınızda dikkatlice inceleyin kullanılmış belirtisi varsa iade edersiniz.
2020'de internetten Asus monitör almıştım, 6-7 civarı ölü piksel çıktı, direkt iade talebi oluşturdum, gidip Vatan'dan deneyerek görerek aldım. Sağ olsun görevli arkadaş kutuyu açtı birlikte test yaptık içime sindi aldım çıktım.

Dava etmenize gerek kalmadan önce ürünün ilan sayfasındaki iade koşullarını okuyun.

Ve satıcıya sorun kısmı var ürün kullanılmış sa iade ederim gibi?
Ürün orijinal mi gibi?
Vs... sorular olabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı