Arabalar hakkında daha fazla bilgi nasıl edinilir?

Eskiden otomobil dergilerinin de çok faydası olurdu. Artık modası geçti, malesef onların. Onno Usta'yı eskiler iyi bilir. YouTuber'lar olabilir, lakin onların sponsorluk anlaşmaları olduğu için %100 çok iyi seviyeye gelebilirsin diyemem. Çünkü eleştirileri genelde, sponsorluk çerçevesini delmeyecek şekilde gerçekleşiyor. Yorumlarda da bu serzenişlere denk gelebilirsin, her yorumları silmiyorlar. Benim bir YouTuber ile tartışmışlığım var. Sebebi de süspansiyon yapısına değinmemesi. İsim vermiyorum, artık her araç incelemesinde onlara da değiniyor kendisi.

Bu işi yapmaya başlayarak çok iyi seviyelere gelebilirsin. 13 yaşından beri otomobil sektöründeyim diyebilirim. Eğer ilgi seviyeni maksimuma ulaştırmak istersen, işin mutfağına girmen gerekebilir.

Doğan Kabak veya Modifiye işleri ile ilgili videolar izlersen ön yüzünü öğrenirsin. Otomobillerin en derinini bilenler genelde sanayide çokça zaman geçirmiş insanlar. İnternetten ne kadar arabalar ile ilgili daha fazla bilgiye ulaşılabilir bilemiyorum. E-kitap vs. okuyabilirsin belki.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı