Noodleyiyenkel
Centipat
Daha fazla
İnternetten toptancıları nereden bulabilirim? Sizle nasıl iletişime geçebilirim daha iyi olur. Yeniyim hiçbir şey bilmiyorum sıfırım.İkisinden de alabilirsin ama dışardan almak için sağlam bir çevreye ihtiyacın var.
Ürün satarak. Tanıtım olayını bilmiyorum.
Hiç farketmez isterseniz yurtdışından alın isterseniz TR'de toptancıdan alın isterseniz kendiniz üretin. Sipariş geldiğinde birkaç gün içinde (gün sınırı yazıyor şuan tam hatırlamıyorum) kargoya teslim etmiş olmanız lazım sadece. Gün sınırı geçtiğinde birkaç lira para cezası alıyorsunuz.Tanıtım değil ürün satışı demek istedim. Ürün satışı yapmak istiyorum. Nereden alıyoruz ürünleri.
Toptancı nerede internetten mi alıyoruz yoksa dışarıdan mı?
Tamam zaten ben kâr edecek demedim. Nasıl para kazanabileceğini söyledim. Arkadaşın bilgi derecesini bilmiyorumÜrün satarakta çok fazla kazanılamıyor eskisi gibi içeride çok büyük bir rekabet var. Bilinçsiz şekilde e-ticarete girip ve iflas eden firma çok fazla hesaplamaları genel olarak yanlış yapıyorlar kar yaptıklarını sanıp 3-4 ay sonrasında şirketi çeviremeyenler çok fazla var.
Bir örnek ile açıklamaya çalışayım: 50 TL'ye bir ayakkabı alıyorsunuz ve bunu Trendyol üzerinden satmak istiyorsunuz. Trendyol sattığın rakam üzerinden %23 komisyon alıyor. 100 TL'ye ürünü sattığımızı düşünelim 100*1.23 = 123 - 100 = 23 TL komisyon tabii bunu sana yansıtabilmesi için 23 TL'yi sana fatura ediyor yani 23*1.18 = 27,14 TL komisyon bedelimiz çıkıyor. Bu ürünün kargo masrafı var mng şu an 17 TL'ye alıyor anlaşmalı isen bir de bunun e-ticaret çekimi ve kutu masrafı var bunlarada ortalama ürün başı 4-5 TL desek bakalım ne kadar kar yapabiliyoruz.
50 TL maliyet.
27,14 TL komisyon.
17 TL kargo.
5 TL genel gider.
=99, 14 TL tutuyor yani gelirin 1 TL tutmuyor.
Ürünü bir de müşterinin iade ettiğini düşünün kargonun yarı ücretini ödüyorsunuz bu sefer -16 TL oluyor bir gönderim. Bilinçsiz e-ticaret tüketicileri yüzünden ne de olsa iade hakkım var düşüncesiyle al iade et yapanlar sayesinde firmalar Iflas'a gidiyorlar. Ortalama e-ticarette ki iade oranı %15-25 arasındadır. Bunu da göz önüne almak gerekiyor.
Sen yanlış düşünüyorsun. Halamın oğlu bu işi yapıyor ve araba aldı.Ürün satarakta çok fazla kazanılamıyor eskisi gibi içeride çok büyük bir rekabet var. Bilinçsiz şekilde e-ticarete girip ve iflas eden firma çok fazla hesaplamaları genel olarak yanlış yapıyorlar kar yaptıklarını sanıp 3-4 ay sonrasında şirketi çeviremeyenler çok fazla var.
Bir örnek ile açıklamaya çalışayım: 50 TL'ye bir ayakkabı alıyorsunuz ve bunu Trendyol üzerinden satmak istiyorsunuz. Trendyol sattığın rakam üzerinden %23 komisyon alıyor. 100 TL'ye ürünü sattığımızı düşünelim 100*1.23 = 123 - 100 = 23 TL komisyon tabii bunu sana yansıtabilmesi için 23 TL'yi sana fatura ediyor yani 23*1.18 = 27,14 TL komisyon bedelimiz çıkıyor. Bu ürünün kargo masrafı var mng şu an 17 TL'ye alıyor anlaşmalı isen bir de bunun e-ticaret çekimi ve kutu masrafı var bunlarada ortalama ürün başı 4-5 TL desek bakalım ne kadar kar yapabiliyoruz.
50 TL maliyet.
27,14 TL komisyon.
17 TL kargo.
5 TL genel gider.
=99, 14 TL tutuyor yani gelirin 1 TL tutmuyor.
Ürünü bir de müşterinin iade ettiğini düşünün kargonun yarı ücretini ödüyorsunuz bu sefer -16 TL oluyor bir gönderim. Bilinçsiz e-ticaret tüketicileri yüzünden ne de olsa iade hakkım var düşüncesiyle al iade et yapanlar sayesinde firmalar Iflas'a gidiyorlar. Ortalama e-ticarette ki iade oranı %15-25 arasındadır. Bunu da göz önüne almak gerekiyor.
Ben ürün satmıyorum.İnternetten toptancıları nereden bulabilirim? Sizle nasıl iletişime geçebilirim daha iyi olur. Yeniyim hiçbir şey bilmiyorum sıfırım.
Gün limitini siz belirtiyorsunuz. Ama ne kadar geç gönderim oranınız varsa indekslemede gerilerde kalıyorsunuz. Termin süresini geciktirdiğinizde cezai bedelleride bulunuyor.Hiç farketmez isterseniz yurtdışından alın isterseniz TR'de toptancıdan alın isterseniz kendiniz üretin. Sipariş geldiğinde birkaç gün içinde (gün sınırı yazıyor şuan tam hatırlamıyorum) kargoya teslim etmiş olmanız lazım sadece.
Satış fiyatından % komisyon alıyor trendyol hesabınızı ona göre yapın.
E-ticaret Entegratörlüğü ve danışmanlığı yapan biriyimSen yanlış düşünüyorsun. Halamın oğlu bu işi yapıyor ve araba aldı.
Ürünü alacak olan sensin, satacak olan sensin. Küçük bir araştırmayla bulacağın şeyi insanlara soruyorsun bu kadar hazırcı olma.Arkadaşlar ürün nereden alıyoruz satış yapmak için? Bilen yok mu?
Nasıl araştıracağım bilmiyorum. Yardımcı olur musun?Ürünü alacak olan sensin, satacak olan sensin. Küçük bir araştırmayla bulacağın şeyi insanlara soruyorsun bu kadar hazırcı olma.