Trendyol'dan OEM diye alınan key MAK çıktı

etip3d

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, geçtiğimiz gün Trendyol'dan OEM key aldım. Alirken satıcıyada sordum OEM mi şirket keyi mi diye. Satıcı OEM ve %100 bireysel olduğunu söyledi. Ürünü aldım kullandım ve MAK olduğunu anladım (görselde kanıtı var). Hepsini Trendyol canlı desteğe anlattım destek talebi oluşturdular ancak yaptıkları tek şey satıcıya sormak. Satıcıdan gelen cevapta şu:

"Merhaba, kodda bir hata bulunmamaktadır. Müşteri etkinleştirme işlemini başarıyla tamamlamıştır. İlgili müşteriye tarafımızca iletişime geçilip destek sağlanıcaktır "

Bunları tüketici hakem heyetine şikayet etsem kazanır mıyım? Bana herhangi bir masraf çıkar mı? Daha önce bu tarz bir şey yaşayanlar yardımcı olursa sevinirim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250901_141105_Gallery.jpg
    Screenshot_20250901_141105_Gallery.jpg
    126,9 KB · Görüntüleme: 44
  • Screenshot_20250901_141402_Trendyol.jpg
    Screenshot_20250901_141402_Trendyol.jpg
    47,5 KB · Görüntüleme: 50
MAK ve OEM'in farkını bilmediğine eminim ama kanıtlayamam. Kaç lira verdin?
MAK şirketlere verilen key olarak biliyorum. İleride iptal olabiliyormuş 3 4 yerde okudum. OEM ise Retailden farklı olarak anakarta işleniyormuş. Nasıl bu kadar emin konuşabiliyorsunuz bilmiyorum. 190tl verdim

Yıllardır MAK kullanıyorum bir sorun yok hocam. Biraz fazla mı abartmışsınız acaba?

Hocam yine de OEM diye aldigim seyin MAK çıkması üzücü MAK almak istesem zaten 20 TL'ye bulmuştum.

MAK şirketlere verilen key olarak biliyorum. İleride iptal olabiliyormuş 3 4 yerde okudum. OEM ise Retailden farklı olarak anakarta işleniyormuş. Nasıl bu kadar emin konuşabiliyorsunuz bilmiyorum. 190tl verdim
Senden bahsetmiyordum, satıcıdan bahsediyordum. Şimdi okuyunca fark ettim, çok yanlış yazmışım🤣 Kusura bakma.

190 da iyi paraymış key için. Daha bir kaç ay önce 50 liraya almıştım ben.

Senden bahsetmiyordum, satıcıdan bahsediyordum. Şimdi okuyunca fark ettim, çok yanlış yazmışım🤣 kusura bakma.

190 da iyi paraymış key için. Daha birkaç ay önce 50 liraya almıştım ben.

😅 Tamamdır hocam sorun yok. Umarım zorlaştırmadan iade ederler. Para sorun değil aslında. Bu tarz kendini kurnaz sanan satıcılardan nefret ediyorum. 1 kuruş dahi vermek istemem.

MAK şirketlere verilen key olarak biliyorum. İleride iptal olabiliyormuş 3 4 yerde okudum. OEM ise Retail'den farklı olarak anakarta işleniyormuş. Nasıl bu kadar emin konuşabiliyorsunuz bilmiyorum. 190TL verdim.

Evet almadan önce bende araştırmıştım şu an tam hatırlamıyorum fakat yaklaşık 3 senedir kullanıyorum MAK key. Birçok kez format attım hiç gitmedi. MAK keyler tamamen şansa bağlı diye hatırlıyorum. Ben de İtemsatış'tan 20 liraya almıştım. Keşke bu kadar para vermeseydiniz.

Merhaba arkadaşlar, geçtiğimiz gün Trendyol'dan OEM key aldım. Alirken satıcıyada sordum OEM mi şirket keyi mi diye. Satıcı OEM ve %100 bireysel olduğunu söyledi. Ürünü aldım kullandım ve MAK olduğunu anladım (görselde kanıtı var). Hepsini Trendyol canlı desteğe anlattım destek talebi oluşturdular ancak yaptıkları tek şey satıcıya sormak. Satıcıdan gelen cevapta şu:

"Merhaba, kodda bir hata bulunmamaktadır. Müşteri etkinleştirme işlemini başarıyla tamamlamıştır. İlgili müşteriye tarafımızca iletişime geçilip destek sağlanıcaktır "

Bunları tüketici hakem heyetine şikayet etsem kazanır mıyım? Bana herhangi bir masraf çıkar mı? Daha önce bu tarz bir şey yaşayanlar yardımcı olursa sevinirim.

Satıcı iddia ederim kuzey Kıbrıs'ta yerleşiktir.
Ama ispatlayamam.😁

Evet almadan önce bende araştırmıştım şu an tam hatırlamıyorum fakat yaklaşık 3 senedir kullanıyorum MAK key. Birçok kez format attım hiç gitmedi. MAK keyler tamamen şansa bağlı diye hatırlıyorum. Ben de İtemsatış'tan 20 liraya almıştım. Keşke bu kadar para vermeseydiniz.
Evet bende itemsatışta 20tlye MAK keyler görmüştüm. OEM olduğu için bunu almak istemiştim. Dediğim gibi parasında değilim, şu tarz insanlara para gitmesin yeter.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı