etip3d
Femtopat
Daha fazla
Merhaba arkadaşlar, geçtiğimiz gün Trendyol'dan OEM key aldım. Alirken satıcıyada sordum OEM mi şirket keyi mi diye. Satıcı OEM ve %100 bireysel olduğunu söyledi. Ürünü aldım kullandım ve MAK olduğunu anladım (görselde kanıtı var). Hepsini Trendyol canlı desteğe anlattım destek talebi oluşturdular ancak yaptıkları tek şey satıcıya sormak. Satıcıdan gelen cevapta şu:
"Merhaba, kodda bir hata bulunmamaktadır. Müşteri etkinleştirme işlemini başarıyla tamamlamıştır. İlgili müşteriye tarafımızca iletişime geçilip destek sağlanıcaktır "
Bunları tüketici hakem heyetine şikayet etsem kazanır mıyım? Bana herhangi bir masraf çıkar mı? Daha önce bu tarz bir şey yaşayanlar yardımcı olursa sevinirim.
"Merhaba, kodda bir hata bulunmamaktadır. Müşteri etkinleştirme işlemini başarıyla tamamlamıştır. İlgili müşteriye tarafımızca iletişime geçilip destek sağlanıcaktır "
Bunları tüketici hakem heyetine şikayet etsem kazanır mıyım? Bana herhangi bir masraf çıkar mı? Daha önce bu tarz bir şey yaşayanlar yardımcı olursa sevinirim.