Trendyol'dan oyun bilgisayarı alınır mı?

Arkadaşlar hepinize merhaba ileride Trendyol'dan oyun bilgisayarı almak istiyorum. Bazıları Trendyol vs. gibi yerlerden alınmaz diyorlar, sizce alınır mı?
Laptop alacaksan satıcı güvenilirse alabilirsin alınmaz diyenlerin hiçbirisinin bir kere olsun internetten alışveriş yaptığını düşünmüyorum. Trendyol çok büyük bi firma bir sorunun olursa ilgilenirler. Ben kendi laptopumu hepsiburadadan almıştım. Hiçbir sorun çıkmadı.

Trendyol, vatan, hepsiburadan gibi markalaşmış alışveriş yerlerinden alınmaz o fiyata o PC'den daha iyi Sinerji vb. teknoloji mağazalarından alabilirsin Trendyol'dan almak istediğin PC at o fiyata daha iyi PC önermesi yapalım.

Vatan teknoloji mağazası zaten saçmala istersen vatan sadece 1 tık pahalı onun dışında verdiği hizmetten memnun kalmayan çok az.

Ben tek tek aldım parçaları Hepsiburada'dan hazır sistemler daha ucuza geliyor ama içindeki her parçanın markasını bilmek ve tam olarak istediğim işlemci ve ekran kartı kombinasyonu hazır kasalarda bulamadığım için toplama biraz fazla pahalı olsa da pişman değilim...lakin hazır kasalarda Trendyol ve Hepsiburada bakılacak ilk siteler değil ütopya GameGaraj vs kurcala iyice araştır derim...

Vatan teknoloji mağazası zaten saçmala istersen vatan sadece 1 tık pahalı onun dışında verdiği hizmetten memnun kalmayan çok az.

Sen ya da çevrendeki insanlar servisinden memnun kalmış olabilir ama memnun olmayan çok kişi var kardeşim için Lenovo PC aldım bendeki ile aynı her ay bir sıkıntısı çıkıyor servise gittikten sonra da istediğimiz sıkıntılar giderilmiyor artı olarak daha fazla sıkıntı çıkıyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı