AslanAkbey1905 Femtopat Katılım 7 Şubat 2024 Mesajlar 45 15 Mart 2024 #21 Kaan Diktaş dedi: Hazır kurulmuş halde geliyor sadece ekran kartı takılmamış geliyor kargoda bir sorun yaşanmaması nedeniyle onu da siz takacasınız. Genişletmek için tıkla... Tamam sağolun
Kaan Diktaş dedi: Hazır kurulmuş halde geliyor sadece ekran kartı takılmamış geliyor kargoda bir sorun yaşanmaması nedeniyle onu da siz takacasınız. Genişletmek için tıkla... Tamam sağolun
Mematibaş1 Decapat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 328 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2024 #22 AslanAkbey1905 dedi: Merhaba. Oyuncu bilgisayarı alacağım ama Trendyol'da bunu gördüm. İyi mi sizce? Bende bilgisayar var masaüstü ama oyuncu değil. İşletim sistemi iyi i? Genişletmek için tıkla... Yokkkk!!
AslanAkbey1905 dedi: Merhaba. Oyuncu bilgisayarı alacağım ama Trendyol'da bunu gördüm. İyi mi sizce? Bende bilgisayar var masaüstü ama oyuncu değil. İşletim sistemi iyi i? Genişletmek için tıkla... Yokkkk!!
wednesday Hectopat Katılım 29 Mayıs 2023 Mesajlar 1.122 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2024 #23 AslanAkbey1905 dedi: Merhaba. Oyuncu bilgisayarı alacağım ama Trendyol'da bunu gördüm. İyi mi sizce? Bende bilgisayar var masaüstü ama oyuncu değil. İşletim sistemi iyi i? Genişletmek için tıkla... Trendyol'dan almak= paranı çöpe atmak.
AslanAkbey1905 dedi: Merhaba. Oyuncu bilgisayarı alacağım ama Trendyol'da bunu gördüm. İyi mi sizce? Bende bilgisayar var masaüstü ama oyuncu değil. İşletim sistemi iyi i? Genişletmek için tıkla... Trendyol'dan almak= paranı çöpe atmak.
Kayra342727 Hectopat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 4.390 Çözümler 23 Yer İstanbul 16 Mart 2024 #24 Trendyol dolandırıcı.
Turgineer Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Kasım 2018 Mesajlar 11.444 Makaleler 15 Çözümler 64 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri --[Ekran Kartı]: GIGABYTE Radeon RX 6600 EAGLE 8 GB --[İşlemci]: AMD Ryzen 5500 --[RAM]: GoodRam 8GB IRDM PRO 3600MHz CL18 DDR4 [2x8] --[Anakart]: GIGABYTE B450M K --[NVMe SSD] Kingston NV2 1 TB --[Monitör] Gigabyte G24F-2 --[Klavye-Mouse] Logitech MK120 --[Kulaklık] Corsair HS50 Pro _ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Mart 2024 #25 Trendyol'dan hiçbir masaüstü bilgisayar alınmaz. İtopya, Sinerji, Game Garaj vb. firmalar daha iyi fırsatlar sunuyor.
Trendyol'dan hiçbir masaüstü bilgisayar alınmaz. İtopya, Sinerji, Game Garaj vb. firmalar daha iyi fırsatlar sunuyor.
OlimurL Decapat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 69 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel Core İ7-5500U GeForce GT 840M 4GB 16 GB DDR3 1600mhz RAM Cinsiyet Erkek 16 Mart 2024 #26 Hocam bakın bence eğer bütçeniz varsa bu bilgisayarı alabilirsiniz ModArt-ARC 3/Intel Core i3 12100F/INTEL Arc A750 PCI Express 4.0 8GB/16GB DDR4/500GB NVME M.2 SSD/INTEL ARC PC |ITOPYA.COM Hem ucuz hem de sizi üzmez. AslanAkbey1905 dedi: Merhaba. Oyuncu bilgisayarı alacağım ama Trendyol'da bunu gördüm. İyi mi sizce? Bende bilgisayar var masaüstü ama oyuncu değil. İşletim sistemi iyi i? Genişletmek için tıkla... AslanAkbey1905 dedi: Merhaba. Oyuncu bilgisayarı alacağım ama Trendyol'da bunu gördüm. İyi mi sizce? Bende bilgisayar var masaüstü ama oyuncu değil. İşletim sistemi iyi i? Genişletmek için tıkla...
Hocam bakın bence eğer bütçeniz varsa bu bilgisayarı alabilirsiniz ModArt-ARC 3/Intel Core i3 12100F/INTEL Arc A750 PCI Express 4.0 8GB/16GB DDR4/500GB NVME M.2 SSD/INTEL ARC PC |ITOPYA.COM Hem ucuz hem de sizi üzmez. AslanAkbey1905 dedi: Merhaba. Oyuncu bilgisayarı alacağım ama Trendyol'da bunu gördüm. İyi mi sizce? Bende bilgisayar var masaüstü ama oyuncu değil. İşletim sistemi iyi i? Genişletmek için tıkla... AslanAkbey1905 dedi: Merhaba. Oyuncu bilgisayarı alacağım ama Trendyol'da bunu gördüm. İyi mi sizce? Bende bilgisayar var masaüstü ama oyuncu değil. İşletim sistemi iyi i? Genişletmek için tıkla...
K Kaan Diktaş Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 13.613 Çözümler 31 Yer İstanbul 16 Mart 2024 #27 OlimurL dedi: Hocam bakın bence eğer bütçeniz varsa bu bilgisayarı alabilirsiniz ModArt-ARC 3/Intel Core i3 12100F/INTEL Arc A750 PCI Express 4.0 8GB/16GB DDR4/500GB NVME M.2 SSD/INTEL ARC PC |ITOPYA.COM Hem ucuz hem de sizi üzmez. Genişletmek için tıkla... Gerek yok bu sisteme adamın bütçesine göre öneri yaptım zaten.
OlimurL dedi: Hocam bakın bence eğer bütçeniz varsa bu bilgisayarı alabilirsiniz ModArt-ARC 3/Intel Core i3 12100F/INTEL Arc A750 PCI Express 4.0 8GB/16GB DDR4/500GB NVME M.2 SSD/INTEL ARC PC |ITOPYA.COM Hem ucuz hem de sizi üzmez. Genişletmek için tıkla... Gerek yok bu sisteme adamın bütçesine göre öneri yaptım zaten.
ED Crasher Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 2.342 Çözümler 16 Yer Batman 16 Mart 2024 #28 Ekran kartı : AMD Radeon RX 550 Ona rağmen en çok satılan 1. ürün. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Ekran kartı : AMD Radeon RX 550 Ona rağmen en çok satılan 1. ürün. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Nobody_TR Hectopat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 319 Çözümler 3 Yer Black Mesa, New Mexico Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2024 #29 AslanAkbey1905 dedi: Merhaba. Oyuncu bilgisayarı alacağım ama Trendyol'da bunu gördüm. İyi mi sizce? Bende bilgisayar var masaüstü ama oyuncu değil. İşletim sistemi iyi i? Genişletmek için tıkla... Bu daha çok enayi bilgisayarı hocam.
AslanAkbey1905 dedi: Merhaba. Oyuncu bilgisayarı alacağım ama Trendyol'da bunu gördüm. İyi mi sizce? Bende bilgisayar var masaüstü ama oyuncu değil. İşletim sistemi iyi i? Genişletmek için tıkla... Bu daha çok enayi bilgisayarı hocam.
GLaDOS_07 Decapat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2024 #30 AslanAkbey1905 dedi: Merhaba. Oyuncu bilgisayarı alacağım ama Trendyol'da bunu gördüm. İyi mi sizce? Bende bilgisayar var masaüstü ama oyuncu değil. İşletim sistemi iyi i? Genişletmek için tıkla... Hurdalıktan kasa al ama Trendyol'dan Turbox kasa alma
AslanAkbey1905 dedi: Merhaba. Oyuncu bilgisayarı alacağım ama Trendyol'da bunu gördüm. İyi mi sizce? Bende bilgisayar var masaüstü ama oyuncu değil. İşletim sistemi iyi i? Genişletmek için tıkla... Hurdalıktan kasa al ama Trendyol'dan Turbox kasa alma