AslanAkbey1905
Femtopat
Tamam sağolunHazır kurulmuş halde geliyor sadece ekran kartı takılmamış geliyor kargoda bir sorun yaşanmaması nedeniyle onu da siz takacasınız.
Tamam sağolunHazır kurulmuş halde geliyor sadece ekran kartı takılmamış geliyor kargoda bir sorun yaşanmaması nedeniyle onu da siz takacasınız.
Yokkkk!!Merhaba. Oyuncu bilgisayarı alacağım ama Trendyol'da bunu gördüm. İyi mi sizce? Bende bilgisayar var masaüstü ama oyuncu değil. İşletim sistemi iyi i?
Merhaba. Oyuncu bilgisayarı alacağım ama Trendyol'da bunu gördüm. İyi mi sizce? Bende bilgisayar var masaüstü ama oyuncu değil. İşletim sistemi iyi i?
Merhaba. Oyuncu bilgisayarı alacağım ama Trendyol'da bunu gördüm. İyi mi sizce? Bende bilgisayar var masaüstü ama oyuncu değil. İşletim sistemi iyi i?
Gerek yok bu sisteme adamın bütçesine göre öneri yaptım zaten.Hocam bakın bence eğer bütçeniz varsa bu bilgisayarı alabilirsiniz ModArt-ARC 3/Intel Core i3 12100F/INTEL Arc A750 PCI Express 4.0 8GB/16GB DDR4/500GB NVME M.2 SSD/INTEL ARC PC |ITOPYA.COM
Hem ucuz hem de sizi üzmez.
Bu daha çok enayi bilgisayarı hocam.Merhaba. Oyuncu bilgisayarı alacağım ama Trendyol'da bunu gördüm. İyi mi sizce? Bende bilgisayar var masaüstü ama oyuncu değil. İşletim sistemi iyi i?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.