Trendyol'dan Papara Lite Card alınır mı?

RdK0

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam, öncelikle sanırım Papara kart almak için yüzünüzü kimliğinizi göstermeniz gerekiyor, bayağı bir soru cevaplamanız gerekiyor diye biliyorum. Dün Trendyol'da gezinirken Papara Lite Card Fiyatı, Yorumları - Trendyol bu kartı satın aldım. Trendyol'dan almakla öyle soru cevaplayarak almak aynı şey değil mi? İyi yapmış mıyım? Teşekkürler.

Arkadaşlar selam, öncelikle sanırım Papara kart almak için yüzünüzü kimliğinizi göstermeniz gerekiyor, bayağı bir soru cevaplamanız gerekiyor diye biliyorum. Dün Trendyol'da gezinirken Papara Lite Card Fiyatı, Yorumları - Trendyol bu kartı satın aldım. Trendyol'dan almakla öyle soru cevaplayarak almak aynı şey değil mi? İyi yapmış mıyım? Teşekkürler.

Büyük hata etmişsiniz kesinlikle Papara Lite Card gereksiz arkadaşımda sizin gibi Trendyol'dan sipariş etti veli izni istedi onunla uğraştı 1-2 hafta babasına Papara hesabı falan açmış galiba.

O Lite kart değil ualnız.
Lite kartlar ve Black kart kaldırıldı.
Artık isime özel basılı Black kartlar yerine bu kartlar var ve Black lartlarla yaoabildiğinin aynısını yapabiliyorsun sadece renk seçeneği geldi ve kartı aktive etmek için uygulama da onaylı hesaba geçmelisin diye biliyorum.
Screenshot_20230602_181959_Papara.jpg

O Lite kart değil ualnız.
Lite kartlar ve Black kart kaldırıldı.
Artık isime özel basılı Black kartlar yerine bu kartlar var ve Black lartlarla yaoabildiğinin aynısını yapabiliyorsun sadece renk seçeneği geldi ve kartı aktive etmek için uygulama da onaylı hesaba geçmelisin diye biliyorum.Eki Görüntüle 1803826
Yani almamı önerir misiniz? İyi mi yapmışım. Ben pek anlamam bu işlerden. Aydınlatırsanız sevinirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı