Trendyol'dan PS5 alınır mı?

Daha fazla  
Arkadaşlar ben en son olarak PS 5 almaya karar verdim fakat pek anlamadım bu sürüm işinden. Sizden yardım istiyorum. Satıcıs, ı sürümü güvenilir mi? Ve bir de PS 5 alma imkanınız varsa alır mıydınız? Link:

Arkadaşlar ben en son olarak PS 5 almaya karar verdim fakat pek anlamadım bu sürüm işinden. Sizden yardım istiyorum. Satıcıs, ı sürümü güvenilir mi? Ve bir de PS 5 alma imkanınız varsa alır mıydınız? Link:
1691325860208.png

Satıcıdan alışveriş yapanlar memnun, alınır.

Garantisi belirtildiği üzere İthalatçı, sorun çıkarsa muhattap bulamazsınız.
Ürünü doğru düzgün hepsi gönderir fakat resmi garanti bu tarz cihazlarda şart.

Efenim, bu Playstation 5 ürününde herhangi bir sıkıntı yoktur, güvenlidir, içiniz rahat olsun yani. O Dijital Sürüm ise; CD'li oyunları oynayamayacağınız anlamına geliyor. Oyunlarınız SSD/HDD'de depolu olarak oynayabileceksiniz. (Dijital oyunlar - Fiziksel olmayan.)

Hocam,Trendyol'dan zorunda kalmadıkça çorap bile almayın.
Neden hocam bilgilenmek isterim.

Hocam aşırı zengin değilseniz dijital sürüm alınmaz tüm oyunları Store'dan almak zorundasınız.
Hocam açıkçası cd ilede uğraşmak istemiyorum bir oyun çalıştırmak istesem onu bekliyecem çevremde ps kullanan yok zorunlu dijital alacağım.

Doha Elektronik güvenilir ancak fiyat fazla.
Hocam 0 almak istiyorum yani güvenilir ve ucuzluk açısından bence mantıklı ama başka bir fikriniz varsa söyleyin yararlanayım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı