Trendyol'dan S10FE alınır mı?

Kaleme ayrı para vermek istemediğim için iPad almıyorum.

Spigen veya Anker 45W adaptör alman daha iyi olur kendi şarj cihazına 3K bayılmana hiç gerek yok.

Anladım peki Spigen 45W mu alayım yoksa Samsung sitesinden 25W 900TL olanı mı alayım?

Bende öyle düşünüyorum A16 ile Honor Pad V9 arasında kaldım. Bugün V9 spariş ettim.
Merhabalar hocam. Deneyimleme fırsatınız oldumu?

Kaleme ayrı para vermek istemediğim için iPad almıyorum.

Anladım peki Spigen 45W mu alayım yoksa Samsung sitesinden 25W 900TL olanı mı alayım?
Tablet olarak neye karar verdiniz hocam?

Bugün geldi ekran, pil, işlemci falan mükemmel zaten bir tek işletim sisteminden çekiniyordum onu da çok iyi yapmışlar parasına değer alınabilir hocam.
Ben IPS panel kalitesi muhabbetini Samsung için söylemiştim hocam. Aldığınız tablet gayet güzel. Ben de Honor MagicPad 2’yi düşünüyorum. Hoparlör kalitesini beğendiniz mi?

Arkadaşlar, Trendyol'da 14.400 TL'ye S10FE tablet var. Sitesinde ise 20 bin TL'ye satılıyor. Bu fiyat farkı neden oluyor? Trendyol'dakinin satıcısı Trendyol ve 6 taksit imkânı var. Bu yüzden buradan almayı düşünüyorum. Sizce Trendyol'dan alınır mı?

Alınır 14K'lık dediğin tablet bir müşteriden arızalı olarak firmaya gidiyor oradan tamir edilip bahsettiğin sitelere kırık fiyatla veriyorlar ondan sonra sıfır diye satılıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı