Trendyol'dan S21 FE alınır mı?

Eren.Duran

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar S21FE modelinin yenilenmiş bir şekilde bir siteden almayı düşünüyorum.
Trendyol'da 11.000 TL iken.
Teknosa EasyCep gibi yerlerde çok daha pahalı.
Bunun sebebi nedir bu telefon diğer aldıklarımdan farklı olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar S21FE modelinin yenilenmiş bir şekilde bir siteden almayı düşünüyorum.

"Samsung yenilenmiş" yazıyor.

Hocam b kalite oldugundan fiyatı düşüktür.

Yenilenen cihazların anakart gibi önemli parçaları kurcalanmış oluyor, son kullanıcısını bekliyor genelde. Sıvı hasarlı bir cihaz bile geçebilir elinize, yine de karar sizin ama bu fiyata sıfır güzel bir cihaz bulursunuz.

Yenilenen cihazların anakart gibi önemli parçaları kurcalanmış oluyor, son kullanıcısını bekliyor genelde. Sıvı hasarlı bir cihaz bile geçebilir elinize, yine de karar sizin ama bu fiyata sıfır güzel bir cihaz bulursunuz.
Hocam 12 bine nasıl bir cihsz bulabilirimki artık 😀

Yenilenmiş cihaz dediğine göre sök tak yapıp parça değiştirmişler.

Yani yenilenmiş aldığım için nereden alırsam alayım böyle olacaktır maalesef bütçem yok 0 almak için ancak ben bunları göz önünde bulundurarak alıyorum tek anlamadığım zaten yenilenmiş fiyatların nasıl daha altında onu anlamadım.

Hocam 12 bine nasıl bir cihsz bulabilirimki artık 😀

Yenilenmiş almaktansa temiz 2. el alır keyfime bakarım. 12K da 2. elde OnePlus 10 Pro öneririm normalde ama y. D kullanım süresi kısalacak diyorlar ve 9 serisi üstü OnePlus'lar diğer şekillerde kayıt olmuyor yanlış değilsem. Kayıtlı OP9 Pro bakılabilir 9-9.5k civarına, kendisi baktığınız S21FEden daha iyidir. Samsung kanadında S21+ bakabilirsiniz 12K ya kadar.

Yenilenmiş almaktansa temiz 2. el alır keyfime bakarım. 12K da 2. elde OnePlus 10 Pro öneririm normalde ama y. D kullanım süresi kısalacak diyorlar ve 9 serisi üstü OnePlus'lar diğer şekillerde kayıt olmuyor yanlış değilsem. Kayıtlı OP9 Pro bakılabilir 9-9.5k civarına, kendisi baktığınız S21FEden daha iyidir. Samsung kanadında S21+ bakabilirsiniz 12K ya kadar.
Hocam model olarak şahsen araştırdım ve op9 pro da gayet güzel fakat ben kullanacağım alanlardan dolayı bunu tercih ediyorum sagolun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı