Trendyol'dan sipariş edilen kargo tahmini tarihten daha önce gelebilir mi?

Ünal00

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşletim sistemi: Windows 11 Pro
Anakart: Asus Prime B450M-K
CPU: AMD Ryzen 5 1600 Six-Core 3.50 GHz
Ram: 16 GB
GPU :MSI Radeon RX 570 ARMOR 4G OC
SSD: Lexar 256 gb ssd , TwinMOS 256 gb ssd
Trendyol'dan sipariş ettiğim kargo çıkış transfer merkezinde olarak gösteriyor. Tahmini teslimat cuma gününe gösteriyor ama erken gelir mi, sizce kaç güne gelir? Biz kargoyu transfer merkezinden alacağım eve gelmeyecek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Trendyol'dan sipariş ettiğim kargo çıkış transfer merkezinde olarak gösteriyor. Tahmini teslimat cuma gününe gösteriyor ama erken gelir mi, sizce kaç güne gelir? Biz kargoyu transfer merkezinden alacağım eve gelmeyecek.
Gelebilir hocam benim de tahmini perşembe gösteriyordu ama dun geldi kargom.

Onu biz bilemeyiz kankam değişiyor ama genelde çoğunlukla benim deneyimlerimle söylüyorum tahmini teslimatdan 1 gün öncesinden geliyor.

Bir ihtimal. Cuma dendi mi cuma günü gelecek diye bir şey yok. Geç de gelir, erken de. "Tahmini" diyor sonuçta.

Transfer merkezinden vermeyebilirler aramanda yarar var.

Ama eve kargo gelmiyor otomatikman orada kalıyor önceki kargolarda böyleydi öyle aldık

Hepinize teşekkürler konu kilit.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı