Yeni bir oyun bilgisayarı almak istiyorum. Bütçem 4000 TL. Bende Trendyol da uygun fiyata birkaç bilgisayar gördüm bunun gibi. https://www.trendyol.com/zeiron/vulcan-lite-x20-i5-3470-8gb-120gb-500gb-4gb-18-5-oyun-pc-p-52976526 bende bunun gibi bilgisayarların güvenirliğini sorgulamak için konuyu açtım. Siz hiç böyle ilanlardan bilgisayar aldınız mı? Güvenilir mi? Aldıysanız hangi satıcıdan aldınız? Ya da alan bir çevrenizden biri var mı?
Trendyol'un bir kabahati yok orada satış yapan satıcıların ahlaksızlığı. Yaptıkları bir yerde dolandırıcılık, 2. el veya olması gereken özellikleri belirtmeden ürün satılması her yerde dolandırıcılıktır. Trendyol bu tip satışları denetleyemediği için satıcılarda bir güzel bunu kullanıyor. İş satana kadar, bir de teknoloji ürünü olduğu için iade seçeneği de yoktur.
Hehehee sen öyle san. Ekran kartı alayım dedim. Mağazaya soru sordum dedim ki başlıkta ASUS ROG STRIX yazıyor siz Dual OC satıyorsunuz neden böyle dedim? (Online alışveriş dünyası satıcı) cevapları başlığın Trendyol tarafından belirlendiğiydi. Üstelik dediler ki biz de sevmiyoruz isterseniz 500 TL ucuza hepsibura'dadan alın yazdılar. Ne şimdi bu?
Hehehee sen öyle san. Ekran kartı alayım dedim. Mağazaya soru sordum dedim ki başlıkta ASUS ROG STRIX yazıyor siz Dual OC satıyorsunuz neden böyle dedim? (Online alışveriş dünyası satıcı) cevapları başlığın Trendyol tarafından belirlendiğiydi. Üstelik dediler ki biz de sevmiyoruz isterseniz 500 TL ucuza hepsibura'dadan alın yazdılar. Ne şimdi bu?
İşlemci 2011 model.
Ekran kartı 2013 model.
SSD markası belirtilmemiş ve yalnızca 120 gb.
Monitör 24 inç 75 Hz HP marka ortalama sayılır.
Webteknonun inceleme videoları var bakabilirsin. Ama 10 sene öncesinin sistemini oyuncu bilgisayarı diye pazarlamaları sahtekarlıktan başka bir şey değil.
İşlemci 2011 model.
Ekran kartı 2013 model.
SSD markası belirtilmemiş ve yalnızca 120 GB.
Monitör 24 inç 75 Hz HP marka ortalama sayılır.
Webteknonun inceleme videoları var bakabilirsin. Ama 10 sene öncesinin sistemini oyuncu bilgisayarı diye pazarlamaları sahtekarlıktan başka bir şey değil.
O kadar kurnazlarki yasal gibi gösterşp satıyorlar.
Sonrada dedelerinden isteyen adamlar bunlara kanıp ya da 9 10 yaşındaki çocukların annesi babası bu konuda bilgisiz olduğu zaman alıyorlar "aman Allah'ım RGB'ye bak be" gibi sonra 1 aya bu eskidi düzgün çalışmıyor bozuldu oluyor.