Trendyol'dan sistem alınır mı?

O kadar kurnazlarki yasal gibi gösterşp satıyorlar.
Sonrada dedelerinden isteyen adamlar bunlara kanıp ya da 9 10 yaşındaki çocukların annesi babası bu konuda bilgisiz olduğu zaman alıyorlar "aman Allah'ım RGB'ye bak be" gibi sonra 1 aya bu eskidi düzgün çalışmıyor bozuldu oluyor.

Yukarıda atıldı.

Hocam kesinlikle yasal düzenleme gerekiyor. Ben forumda görmesem, ki işlemcide nesil olayına yeni yeni aşina oluyorum 2000'lerin başından beri bilgisayarım var, gider bu sistemi alırdım. 25 yaşındayım bunun dede olmakla alakası yok. O yüzden yasal düzenleme şart.

Hocam kesinlikle yasal düzenleme gerekiyor. Ben forumda görmesem, ki işlemcide nesil olayına yeni yeni aşina oluyorum 2000'lerin başından beri bilgisayarım var, gider bu sistemi alırdım. 25 yaşındayım bunun dede olmakla alakası yok. O yüzden yasal düzenleme şart.

Zaten amaçları bu tür işlerden anlamayanlara kakalamak. Ben onu misal olarak demiştim.

Hehehee sen öyle san. Ekran kartı alayım dedim. Mağazaya soru sordum dedim ki başlıkta ASUS ROG STRIX yazıyor siz Dual OC satıyorsunuz neden böyle dedim? (Online alışveriş dünyası satıcı) cevapları başlığın Trendyol tarafından belirlendiğiydi. Üstelik dediler ki biz de sevmiyoruz isterseniz 500 TL ucuza hepsibura'dadan alın yazdılar. Ne şimdi bu?

Satıcının söylediği yalan ben de bu sitelerde satış yapıyorum. Trendyol da satış yaparken başlığı falan sen belirliyorsun özellikleri sen yazıyorsun, satacağın ürün tam birebir sitede mevcut ise onun altına da fiyat verebiliyorsun. Hepsiburada'da her ürün için tek link var tek link altına fiyat teklifleri veriyorsun ama senin satacağın sistem yoksa başka bir başlık altında ürün açılmasını isteyebiliyorsun.

Satıcının söylediği yalan ben de bu sitelerde satış yapıyorum. Trendyol da satış yaparken başlığı falan sen belirliyorsun özellikleri sen yazıyorsun, satacağın ürün tam birebir sitede mevcut ise onun altına da fiyat verebiliyorsun. Hepsiburada'da her ürün için tek link var tek link altına fiyat teklifleri veriyorsun ama senin satacağın sistem yoksa başka bir başlık altında ürün açılmasını isteyebiliyorsun.
İnandım.

kanka izoly,turbox,zeiron vs hiçbişey alınmaz.Bütün i5ler iyi olmuyo iyi olması için i5 10300h 10400f fln olması lazım yada üstü.O sistemler ucuz geliyo olabilir ama 2-3 yıl anca kullanırsın.Pc aldınmı en az 6-7 yıl kullanman lazım. Hatta kasa alıp yenisi çıktıkça zamanla güçlendireceksin baysss

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı