Sinerji'de İtopya'da nerde böyle sistem satıyorlar hocam ne alakası var hiç baktınız mı? Bu bilgisayarın abartısız 3-4 katı FPS verecek sistemler satılıyor aynı paraya.Hocam neden herkes bu kadar Trendyol PClerine soğuk davranıyor nedenini anlamadım ayni sistem hani pahalı iteliyorlar deseniz ayni sistem İtopyadada ayni para sinerjidede
Aynı fiyata satıyorlar? Hocam Allah aşkına 20k'ya 4060 sistem var(dı).Hocam neden herkes bu kadar Trendyol PC'lerine soğuk davranıyor nedenini anlamadım ayni sistem hani pahalı iteliyorlar deseniz ayni sistem İtopyadada ayni para sinerjidede.
Ben her 3-4 günde bir 18k-20k'ya 4060'lı sistemler görüyorum biraz fırsat kovalarsan bulursun.Aynı fiyata satıyorlar? Hocam Allah aşkına 20k'ya 4060 sistem var(dı).
Elektronik: RTX4060 / i5 12400F "vok chance" hazır sistem İncehesap'ta 19.999 TL!
Bu fiyata, bu dönemde böyle bir DDR5 kasayı bulmak imkânsız. Fiyatına göre parça kalitesi gayet iyi. Eğer bütçeniz varsa, SSD yükseltmesi ve kasayı Vento ile değiştirebilirsiniz; bu şekil de çok daha iyi olur. Ancak bütçeniz yetmiyorsa merak etmeyin, PSU sistemi rahatlıkla taşıyor gönül...www.technopat.net
Tek kelime, alınmaz. Eğer nedenini soracaksanız biraz daha açabilirim.
Asla alınmaz teneke bilgisayar satıyorlar bütçe nedir?
Hiçbir koşulda almayın.
3070 Ti'li sistemimi 20 bine zor satıyorum sen RX 550'li sisteme 20 bin vermeye razısın... Sistem toplamayı, sistem hakkında bilgileri, ekran kartları hakkında hiçbir şey bilmeyen topluluk yüzünden bu durumdan muzdarip olan yine biziz.
Kesinlikle alma. Monitörlerde de her şey Hz değil. Bu fiyatlara gayate güzel bir 4060'lı sistem toplayabilirsin.
Sinerji'de İtopya'da nerede böyle sistem satıyorlar hocam ne alakası var hiç baktınız mı? Bu bilgisayarın abartısız 3-4 katı FPS verecek sistemler satılıyor aynı paraya.