Trendyol'dan sistem alınır mı?

Vallahi arkadaşlar herkes soğuk bakmış sisteme ama monitor dahil 19 bine daha iyi sistem varsa dediğiniz gibi olsun. Ayrıca Trendyol bana peşin fiyatına 9 taksit imkani sunuyor ben öğrenci adamım taksitle alacağım varsa bir oneriniz dinliyorum.
Hocam tam bütçenizi belirtin size sistem+monitör+klavye+mouse önereceğim.

Vallahi arkadaşlar herkes soğuk bakmış sisteme ama monitor dahil 19 bine daha iyi sistem varsa dediğiniz gibi olsun. Ayrıca Trendyol bana peşin fiyatına 9 taksit imkani sunuyor ben öğrenci adamım taksitle alacağım varsa bir oneriniz dinliyorum.

O sistemi 1-2 taksitin parasıyla alabilirsiniz. Bu kadar ısrarın sebebi nedir? Satıcı falan mısınız yoksa paranızı mı kaptırmak istiyorsunuz?

Hocam neden herkes bu kadar Trendyol PClerine soğuk davranıyor nedenini anlamadım ayni sistem hani pahalı iteliyorlar deseniz ayni sistem İtopyadada ayni para sinerjidede
Nereye aynı? RX 550'nin fiyatını biliyor musun? Ryzen 5 3600 koymuşlar bir de... Monitör 1500 TL civarı geri kalan fiyatın yarısı sistem zor eder...

Hocam neden herkes bu kadar Trendyol pclerine soğuk davranıyor nedenini anlamadım ayni sistem hani pahalı iteliyorlar deseniz ayni sistem itopyadada ayni para sinerjidede.

Asla aynı fiyat olmaz ve Trendyol'dan aldığın her zaman daha kötüdür.
Soğuk bakmamızın nedenini alırsan anlarsın zaten.

Hocam Rx 550 ile 4060'ın arasındaki farktan haberiniz var mı ? Biri Ferrari diğeri Toros gibi birşey.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı