Trendyol'dan tablet alınır mı?

• Konuyu başlatan nunuwl
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 19
  • Görüntüleme 203

nunuwl

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Yakın zamanda aşağıda linkte bıraktığım tableti almayı düşünüyordum ancak son zamanlarda Medimarkt'a gelen zamlar yüzünden alternatif sitelere de. Baktım linkte de göreceğiniz üzere satıcı Trendyol ve puanı gayet iyi ama daha önce çok fazla kez telefon alan ve istediği gibi gelmeyen insan gördüm. Biraz tereddüt ettim. Sizin de fikrinizi sormak istedim. Sizce alınır mı? Yoksa biraz daha ekleyip MediaMarkt'tan mı almam gerek?
Samsung Galaxy Tab S10 FE 128 GB 10.9

Hocam Trendyol sıkıntı yaşatmaz iade politikaları falan güzel.

Baktım linkte de göreceğiniz üzere satıcı Trendyol ve puanı gayet iyi ama daha önce çok fazla kez telefon alan ve istediği gibi gelmeyen insan gördüm.

Şimdi baktım satıcısı direk Trendyol sıkıntı yaşayacagını sanmıyorum.

Trendyol satıcı da kendisiyle neden bir sorun çıksın ki? Şimdiye kadar laptop, telefon falan aldım Trendyol üzerinden farklı satıcılardan bir sıkıntı yaşamadım. Herhangi bir yerde sorun yaşama ihtimaliniz ne kadarsa Trendyol' da da o kadar yani alabilirsiniz.

Merhaba. Yakın zamanda aşağıda linkte bıraktığım tableti almayı düşünüyordum ancak son zamanlarda Medimarkt'a gelen zamlar yüzünden alternatif sitelere de. Baktım linkte de göreceğiniz üzere satıcı Trendyol ve puanı gayet iyi ama daha önce çok fazla kez telefon alan ve istediği gibi gelmeyen insan gördüm. Biraz tereddüt ettim. Sizin de fikrinizi sormak istedim. Sizce alınır mı? Yoksa biraz daha ekleyip MediaMarkt'tan mı almam gerek?
Samsung Galaxy Tab S10 FE 128 GB 10.9
Samsung bir nebzeden sonra planlı eskitme yapıyor, alacaksanız pek güncellemenizi önermem.

Tab S9 ve S10 FE tüm alışveriş sitelerinde en çok beğenilen tabletler.

Galaxy Tab S10 FE'nin neyi beğeniliyor? Ekran ve işlemcisi kötü.

Alınmaz derken neyi kast ediyorsunuz. O fiyata daha iyi bir tablet mi var haberimiz yok?

Evet, daha iyi tabletler var.

İkisinin de işlemcisi aynı fark yok. Ekran olarak Lenovo IdeaTab Pro daha iyi.

Galaxy Tab S10 FE'nin neyi beğeniliyor? Ekran ve işlemcisi kötü.

Evet, daha iyi tabletler var.

İkisinin de işlemcisi aynı fark yok. Ekran olarak Lenovo IdeaTab Pro daha iyi.

Sorunsuzluguyla bilinen ve İGPU'lari harika olan Exynos işlemci varken Mediatek işlemcili tablet neden alayım kl?

Sorunsuzluguyla bilinen ve iGPU'ları harika olan Exynos işlemci varken MediaTek işlemcili tablet neden alayım kl?

Exynos 1580 iyi? Snapdragon 7 Plus Gen 3 ve Dimensity 8300 ezer geçer.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı