Trendyol'dan tablet alınır mı?

• Konuyu başlatan nunuwl
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 19
  • Görüntüleme 227
Exynos 1580 iyi? Snapdragon 7 Plus Gen 3 ve MediaTek 8300 ezer geçer.

Snapdragon 7 gayet iyi ona bir şey demiyorum ama Mediatek 8300 uzun vadede öyle çok ezip geçmiyor.

Samsung aksesuarları ile her iki tabletin de önüne geçiyor. Lenovo ve Xiaomi birleşseler öyle güzel fiziksel klavye yapamazlar.

Samsung aksesuarları ile her iki tabletin de önüne geçiyor.

Samsung'un ne aksesuarı varmış? Kutudan kalem çıkıyor sadece. Xiaomi de ekstra kalem almak gerekiyor ona bir şey diyemem ama adaptör çıkıyor. Lenovo da kalem ve adaptör çıkıyor. Honor da ise kılıf, kalem ve adaptör çıkıyor.

Samsung'un ne aksesuarı varmış? Kutudan kalem çıkıyor sadece. Xiaomi de ekstra kalem almak gerekiyor ona bir şey diyemem ama adaptör çıkıyor. Lenovo da kalem ve adaptör çıkıyor. Honor da ise kılıf, kalem ve adaptör çıkıyor.
Harici satılan fiziksel klavyesi var. Adı book cover olması lazım. Bu zamana kadar gördüğüm en iyi ve en ergonomik klavye.

Mediatek 8300 uzun vadede öyle çok ezip geçmiyor.
Aralarında iki kat GigaFlops var:
1772745248440.png

3DMark olarakta 5400'e, 10000 küsür gibi farkları bulunuyor. Özellikle Gamehub, Eden, aPS3e gibi emulatorlerde tokat manyağı yapar G615. Zaten ikisi de Adreno gibi sürücü desteği yok, Samsung'un Xclipse daha da umursanmıyor o konuda.

Aralarında iki kat GigaFlops var:
Eki Görüntüle 2671400
3DMark olarakta 5400'e, 10000 küsür gibi farkları bulunuyor. Özellikle Gamehub, Eden, aPS3e gibi emulatorlerde tokat manyağı yapar G615.
Adamın oyun oynayacağını nereden çıkardiniz? Belki bataryası uzun ömürlü harika bir Exynos cihaz istiyor. Bir de kendisine sorsaydiniz.

O klavye varken başka cihaz bakmazdim. Şahsi fikrim bu yönde.

Adamın oyun oynayacağını nereden çıkardiniz? Belki bataryası uzun ömürlü harika bir Exynos cihaz istiyor. Bir de kendisine sorsaydiniz.
Yonga seti kavgası çıkarmışsınız, ben de size Mediatek'in GPU'nun ne kadar güçlü olduğunu gösterdim. Mediatek'ten de nefret etmiyorsunuz umarım.

Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ederim. Pek oyun oynayan biri değilim daha önce kullandığım ve şu an da kullandığım telefonlarım Samsung olduğu için başka bir tablet hiç düşünmedim ve kararım da bu yönde tableti birkaç gün içinde sipariş edeceğim kılıf ve paperlike ekran için yaklaşık 1K bütçem var dersenizki bu bütçenin hepsiyle kılıf alalım itiraz etmem açıkçası benden daha bilgili arkadaşlar vardır diye düşünüyorum bahsettiğiniz klavyeli kılıf çokgüzel ancak oralara çıkmam mümkün değil maalesef.

Yonga seti kavgası çıkarmışsınız, ben de size Mediatek'in GPU'nun ne kadar güçlü olduğunu gösterdim. Mediatek'ten de nefret etmiyorsunuz umarım.
Öyle harika bir klavye yapmayan firmalara karşı sempati duymuyorum.

Mediatek işlemcili Nothing Phone kullanmisligim var. Gayet iyi bir cihazdi. Nefret ettiğim tek şey İngilizcesi "durability" olan şeylere düşman olan insanlar.

Mediatek işlemcili Nothing Phone kullanmisligim var. Gayet iyi bir cihazdi. Nefret ettiğim tek şey İngilizcesi "durability" olan şeylere düşman olan insanlar.
Dimensity serisinde 8400 gibi komple A7** çekirdekleri olan modeller dışında stabilite konusunda çok sıkıntı model yoktu. Eski 1200 vardı ekstra olarak. Bir de TSMC üretimi komple.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı