Trendyol'dan Valorant VP almak mantıklı mı?

BeTas

Hectopat
Katılım
4 Şubat 2021
Mesajlar
2.330
Çözümler
8
Trendyol'dan VP alacağım başka bir yerden almak mantıklı mı yoksa Trendyol güvenli ve hızlı mı? Ve kod bana nasıl gelecek?
 
Trendyol'dan alınca 5-10 dakikada telefonunuza mesaj olarak geliyor VP kodunuz. Ben alıyordum ucuza geliyor biraz daha. Sipariş edin spike girin oyunun ortasında gelecektir :D
 
Trendyolda indirim varken mantıklı, çünkü yorumları da çok iyi. Sorun olmaz ve indirimden yararlanmış olursunuz o yüzden mantıklı diyebiliriz.
 
Ben hep Trendyol'dan alırdım çok ucuz ve çok iyi Trendyol hesabına kayıtlı olan telefona SMS olarak geliyor kodlar alabilriisn güvenilir ve gerçekten ucuz ayrıca itemsatış.com a bir bak orada da çok ucuz hangisinde ucuzsa oradan al ikisnden de düenli olarak VP ve RP alıyorum.
 
SMS+Mail yoluyla iletiliyor kod. Daha önce çok VP alışverişi yaptım. Sadece Trendyol'dan da değil. Foxngame, dijipin, hepsiburada. İndirim olduğunda açık ara en iyileri Trendyol. Her ne kadar sevmesem de Trendyol'u, söz konusu VP/RP alışverişi olunca indirim olduğunda tercih ediyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı