lVoLBieXl Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 1.314 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2022 #21 osmannr dedi: Nasil iyi mi skinti vs var mi? Genişletmek için tıkla... Hayır hiçbir sıkıntısını görmedim memnunum televizyondan. Fiyatına göre gerçekten çok iyi.
osmannr dedi: Nasil iyi mi skinti vs var mi? Genişletmek için tıkla... Hayır hiçbir sıkıntısını görmedim memnunum televizyondan. Fiyatına göre gerçekten çok iyi.
O osmannr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 2.623 Çözümler 2 30 Haziran 2022 #22 lVoLBieXl dedi: Hayır hiçbir sıkıntısını görmedim memnunum televizyondan. Fiyatına göre gerçekten çok iyi. Genişletmek için tıkla... Alabilirim blki bunu.
lVoLBieXl dedi: Hayır hiçbir sıkıntısını görmedim memnunum televizyondan. Fiyatına göre gerçekten çok iyi. Genişletmek için tıkla... Alabilirim blki bunu.
lVoLBieXl Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 1.314 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2022 #23 osmannr dedi: Alabilirim blki bunu. Genişletmek için tıkla... Alabilirsiniz bu fiyata aynı ozelliklerde TV yok. Onvo'lar var onlarda lisanssız Android kullanıyor.
osmannr dedi: Alabilirim blki bunu. Genişletmek için tıkla... Alabilirsiniz bu fiyata aynı ozelliklerde TV yok. Onvo'lar var onlarda lisanssız Android kullanıyor.
O osmannr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 2.623 Çözümler 2 1 Temmuz 2022 #24 lVoLBieXl dedi: Alabilirsiniz bu fiyata aynı ozelliklerde TV yok. Onvo'lar var onlarda lisanssız Android kullanıyor. Genişletmek için tıkla... I salllah niyetlendim de bakalim. Ya Vestel'in bir modeli vardi 4Kli 5 bin TL'ye galiba TR cihazi degil guvenemedim 43u9700t sonunda t ibaresi var.
lVoLBieXl dedi: Alabilirsiniz bu fiyata aynı ozelliklerde TV yok. Onvo'lar var onlarda lisanssız Android kullanıyor. Genişletmek için tıkla... I salllah niyetlendim de bakalim. Ya Vestel'in bir modeli vardi 4Kli 5 bin TL'ye galiba TR cihazi degil guvenemedim 43u9700t sonunda t ibaresi var.