Xeytan Kilopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 2.682 Çözümler 35 Yer Cheyenne 4 Eylül 2022 #11 Ürünler siparişi takip eden günün mesai saatleri içinde gerekli güvenlik kontrolleri yapıldıktan sonra SMS ve e-posta ile iletilmektedir.
Ürünler siparişi takip eden günün mesai saatleri içinde gerekli güvenlik kontrolleri yapıldıktan sonra SMS ve e-posta ile iletilmektedir.
E emoman Femtopat Katılım 4 Eylül 2022 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2022 #12 Everythink dedi: Hangi saticidan aldin ben neredeyse her satıcıdan aldım en geç 1 saatte geldi seninki çok uzun sürmüş işin pazarı pazartesisi yok musteri hizmeti ile görüş. Genişletmek için tıkla... Poybox diye bir yer Emir3635_ dedi: Dediğiniz doğru pazar günü diye. Muhtemelen bu gece ya da yarın gelir Genişletmek için tıkla... Xeytan dedi: Muhtemelen, mesai saatleri içerisinde göndereceklerdir, her ihtimale karşı spam kutusunu kontrol edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Spam kutusuna gelmemiş yarın gelmesini umuyorum
Everythink dedi: Hangi saticidan aldin ben neredeyse her satıcıdan aldım en geç 1 saatte geldi seninki çok uzun sürmüş işin pazarı pazartesisi yok musteri hizmeti ile görüş. Genişletmek için tıkla... Poybox diye bir yer Emir3635_ dedi: Dediğiniz doğru pazar günü diye. Muhtemelen bu gece ya da yarın gelir Genişletmek için tıkla... Xeytan dedi: Muhtemelen, mesai saatleri içerisinde göndereceklerdir, her ihtimale karşı spam kutusunu kontrol edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Spam kutusuna gelmemiş yarın gelmesini umuyorum
Everythink Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 3.080 Çözümler 9 5 Eylül 2022 #13 emoman dedi: Poybox diye bir yer. Spam kutusuna gelmemiş yarın gelmesini umuyorum. Genişletmek için tıkla... İstediğin bir skin yoksa yarın gelir büyük ihtimal. Geldi mi @emoman Son düzenleme: 5 Eylül 2022
emoman dedi: Poybox diye bir yer. Spam kutusuna gelmemiş yarın gelmesini umuyorum. Genişletmek için tıkla... İstediğin bir skin yoksa yarın gelir büyük ihtimal. Geldi mi @emoman
E emoman Femtopat Katılım 4 Eylül 2022 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2022 #14 Everythink dedi: İstediğin bir skin yoksa yarın gelir büyük ihtimal. Geldi mi @emoman Genişletmek için tıkla... Geldi sabah 10 cıvarında istediğim skin vardı da geçti geç olsun güç olmasın
Everythink dedi: İstediğin bir skin yoksa yarın gelir büyük ihtimal. Geldi mi @emoman Genişletmek için tıkla... Geldi sabah 10 cıvarında istediğim skin vardı da geçti geç olsun güç olmasın