Trendyol'dan Xiaomi Redmi Airdots Tws almak

Ben açıkçası Trendyol'dsn elektronik ürün almazdım. Zamanında ilk çıktığında kardeşime aldık bu ürünü Hepsiburada'dan (ki en güvendiğim sitelerden biri), ürün çakmaydı ama o an anlamadık ve sağ kulaklıklta patlama olduğu için iade ettik. Bu ürünü Hepsiburada satıyordu ama o zamanlar piyasada bu ürünlerin çakma olduğu bilgisi yoktu. Sonradan çıkan videolardan anladım ki içinde kitapçık olmalıydı sanırım ya da seri numarası olmalıydı ürün üstünde. Fotoğrafları çektiştim Allah'tan daha sonra İnternet yedeklerinden baktım ve seri numarası falan yokmuş üzerinde. Bu sorunu koca firmada yaşadığım için Trendyol'dan bir satıcıya güvenmem. Daha bugün gelen bir sweatshirt bedeni uymadı diye iade edecektim ve başka ne var ne yok diye mağazaya bakacakken bir gördüm ki mağaza yok. Müşteri hizmetlerine sordum iade alabilirmişim ama böyle bir sorun olursa güveneceğim bir mağaza isterim. Hepsiburada güvenilir olduğundan sorunsuz iade edebildim ve paramı hemen aldım ama dediğim gibi ben güvenmezdim ve önermezdim açıkçası.
Haklısınız. Ben de hiç bir firmaya güvenemiyorum. Satın aldığım ürünün istediğim gibi çıkmasını isterimm.
Trendyol'dan sayısız ürün aldım. Elektronik ürünlerde bugüne kadar sorun yaşamadım inşallah, daha da yaşamam.
Bende yaşamamak için açtım konuyu. İnşallah hiç birimizin başına bir şey gelmez. Herkes satın aldığı ürünün istediği gibi çıkmasını ister.
Yalnız hocam satıcı olsun gönderen firma olsun sorun yaşayanlar olmuş. Zaten bende konuyu ilk trendyol'dan beğendiğim ürünün güvenilir olup olmadığını öğrenmek için açmıştım.

Çok teşekkür ederim hocam. Yalnız basic 2 ve basic 5 modelleri de var, sizce hangisini almak daha avantajlı?
Ayrıca illa ki bu model olmak zorunda değil. Her bütçeye uygun, kaliteli, avantajlı bir ürün istiyorum, zaten konuyu bu yüzden açtım. Alacağım ürünü satın almak satıcısı, firması açısından ne kadar güvenli diye. Sizin başka bir öneriniz var mı acaba?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı