Trendyol'un 8-9-10 Eylül'de yapacagi Mega indirim

Shield33

Hectopat
Kucuk bir sorum olacak. Daha önce Trendyol'un Mega indirimine hiç denk gelmedim de. Acaba elektronik esyalarda da indirim olur mu? Ses sistemi veya kulaklik alacaktım bugun ama Trendyol'da buyuk indirimler olacagini duyunca askıya aldım. Hangi urunlerde oluyor bu indirimler genelde?

Benimde alacağım bir kaç şey var. Mega indirim dedikleri, gerçekten "mega" olsa gerek. Artık pek inanmıyorum böyle şeylere. Sözde kalıyor sadece. Hepsiburada da olur mu şu günlerde bu arada?

Trendyol indirim mi? :D Önce bindirir sonra indirir, alışveriş yaptığım en karaktersiz site. Bazen 1 2 ay alışveriş yapmıyorum, bi giriyorum kupon tanımlamışlar hesabıma seni özledik kuponu adı, 25 TL ve istediğim her üründe geçerli olan. Ancak öyle alışveriş yapıyorum. Gene geçen RAM aldım 40 TL indirim kuponum varmış. Diğer mega cart curt indirimlerine aldanmayın, almak istediğiniz sözde indirimde olan ürünün diğer sitelerdeki fiyatlarını karşılaştırın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı