Triceps ve bicepslerim büyümüyor

Sırttan sonra biceps girilince 3 hareket çok fazla ki zaten yapılması da zor. 4 hareket sırttan sonra 30 kilo z bar curl ile tükenişe gidiyorum 3-4 set sonra da dumbell hammer curl yapınca kolum kitleniyor daha da güç kalmıyor. Arkakolu 1 hareket yapıyorum göğüs-omuz yaptıktan sonra tükeniş pushdown yapıyorum. Cumartesi günleri sadece kol günü yapıyorum 3 hareket arka kol 2 hareket biceps yapıp salıyorum.

Ben 4 sırt hareketten sonra biceps hammer curl,barbel curl ve incline yapıyorum olmadı ikiye düşerim ama sorun şu dinlenik olsak hammet curl 10-12.5kg 8-10 tekrar rahat yaparım ama sırt sonrası 7.5kg ile 8-10 tekrar çıkarıyorum bu kilo düşmesi sıkıntı olurmu çünkü o kiloya gücüm yetiyor o gün.

Sırttan sonra hammer curl yaptığımda bende 17 buçuklarla biraz zorlanıyorum o yüzden normal yani sıkıntı olmaz. Kol gününde yorgun değilken 22.5 kilolarla rahat set çıkarıyorum. Bu sorunu yaşamamak için eskiden göğüs-biceps, sırt-triceps şeklinde çalışıyordum.

Anladım hocam teşekkür ederim göğüs-biceps ertesi günü sırt girsem sorun olmaz herhalde biceps için etkin oluyor ama bir tık yorgun olur muhtemelen veya o gün omuz-bacak yaparım.
Bu arada artık öğlen 180gr pirinç kesmiyor 220-240gr bandına çıktım acıkıyorum sürekli

Bazı yerlerde 6 ay yeter diyorlar ama kısa bir süre midir acaba

Amacına bağlı 45 cm kol istiyorsan tabiki de yetersiz bir süre fakat %15 yağ oranlarında 35cm kol 6 ayda yapılabilir
Kollarım uzun süredir büyümüyor ne yapmam lazım biraz kilom var verirsem daha çok belli olur mu ama eritirsem büyüklüğü değişmez gibi geliyor

Kollarım uzun süredir büyümüyor ne yapmam lazım biraz kilom var verirsem daha çok belli olur mu ama eritirsem büyüklüğü değişmez gibi geliyor
Yağ oranına bağlı. Biceps için cable biceps curl ve hummer curl, triceps için pushdown ve overhead extension yeterli. 6-8 tekrar aralığında cepte 1 tekrar bırakacak şekilde çalışırsan gelişeceksindir. 175 63 kiloda %11 yağ oranında 40.5cm bu şekilde duruyor.

Dosya Ekleri

• IMG_6254.jpeg
    61 KB · Görüntüleme: 19
Benim yağ oranım şuanda 20 kardiyoyoyu fazla mi tutmalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…