Trigonometri nasıl çalışılır?

Emrxxn

Femtopat
Daha fazla  
Lise 3'üm, sayısal derslerim çok sıkıntılı değil ama matematiğim berbat. Nasıl düzeltebilirim? Özellikle trigonometri beni çok bitiriyor; bir üniversite hayalim var inşallah. Şimdiden teşekkürler.

Lise 3'üm, sayısal derslerim çok sıkıntılı değil ama matematiğim berbat. Nasıl düzeltebilirim? Özellikle trigonometri beni çok bitiriyor; bir üniversite hayalim var inşallah. Şimdiden teşekkürler.

İlk 12 konu temeli ve biraz üçgenler.

İlk 12 konu temelin sağlam olmalı, bir VDD ile de tüm AYT matematiğini çalışabilirsin ihtiyacın varsa. Sonra da Trigonometri için veya bu tarz seni sıkıntıya sokan konular için fasikül alırsın. VDD için tavsiyem Eyüp B. fasikül için ise Orijinal ya da Apotemi olacaktır. @Nisshin hocamın da dediği gibi biraz da üçgenlere ihtiyacın var.

İlk 12 konu temelin sağlam olmalı, bir vdd ile de tüm AYT matematiğini çalışabilirsin ihtiyacın varsa. Sonra da trigonometri için veya bu tarz seni sıkıntıya sokan konular için fasikül alırsın. Vdd için tavsiyem Eyüp b. Fasikül için ise orijinal ya da Apotemi olacaktır. @Nisshin hocamın da dediği gibi biraz da üçgenlere ihtiyacın var.

Sağ olun hocam çok güzel açıklamışsınız.

Trigo için önce bir geo tekrarı gerekiyor bence yani hiçbir şey bilmesen dik üçgen oluşturup ilerleyebilirsin formüller de önemli tabii0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı