Lise 3'üm, sayısal derslerim çok sıkıntılı değil ama matematiğim berbat. Nasıl düzeltebilirim? Özellikle trigonometri beni çok bitiriyor; bir üniversite hayalim var inşallah. Şimdiden teşekkürler.
Trigonometri fasikülü alabilirsin direkt. Orijinal ve Barış güzel.Lise 3'üm, sayısal derslerim çok sıkıntılı değil ama matematiğim berbat. Nasıl düzeltebilirim? Özellikle trigonometri beni çok bitiriyor; bir üniversite hayalim var inşallah. Şimdiden teşekkürler.
İlk 12 konu temelin sağlam olmalı, bir vdd ile de tüm AYT matematiğini çalışabilirsin ihtiyacın varsa. Sonra da trigonometri için veya bu tarz seni sıkıntıya sokan konular için fasikül alırsın. Vdd için tavsiyem Eyüp b. Fasikül için ise orijinal ya da Apotemi olacaktır. @Nisshin hocamın da dediği gibi biraz da üçgenlere ihtiyacın var.
üçgenleri çalış benceLise 3'üm, sayısal derslerim çok sıkıntılı değil ama matematiğim berbat. Nasıl düzeltebilirim? Özellikle trigonometri beni çok bitiriyor; bir üniversite hayalim var inşallah. Şimdiden teşekkürler.
Lise 3'üm, sayısal derslerim çok sıkıntılı değil ama matematiğim berbat. Nasıl düzeltebilirim? Özellikle trigonometri beni çok bitiriyor; bir üniversite hayalim var inşallah. Şimdiden teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.