Trine serisine zam!

4.oyunun dlc si dahil tüm seriyi cs den düşürdüğüm devrim kasasını satıp 38 tl ye almıştım.
Oynadığım en iyi 2d bulmaca oyunlarındandır her biri, müzikleri şaheser zaten her gün 1-2 tanesini açıp rahatlarım ve niye bu kadar underrated kalmış bir seridir onu da anlamış değilim hala
Çok uzatmaya gerek yok, adamlar steamin önerilen fiyatına uyup zamlamışlar oyunları, onlara da kızamıyorum.
Fiyatları yüzünden alamayacak kardeşlerime üzülüyorum, türünü sevmeseniz bile her insanın bir kere denemesi gereken oyunlar, şu halde tek 4.oyun indirimde 70 tl ye alınabilir o fiyatı da hakeder kesinlikle.

Trine 4, yurt dışında €29,99 karşılığında satılıyor. ₺280 karşılığında satılması uygun bir fiyatlandırma sayılabilir. TL'nin değer kaybı sebebiyle uzun bir süre boyunca su fiyatına oyun satılması anormaldi. Fiyatlar için "yazık" demek pek doğru olmaz. Şu anda olan ekonomik koşullar değerlendirildiğinde tam olması gerektiği gibi olmuş.
Aynen öyle. Bazıları 5 sene önce 3-4 dolara AAA oyun alabiliyormuşuz gibi davranıyor. Oyunların geçen sene ve ondan önceki sene çok ucuz olmasının nedeni bizdeki ekonomik krizdi sadece.
Gelen zamlar gayet normal, aşırı bir zam yok.

Keşke zamanında alsaydım. Yıllar önce bu seriyi almayan ben’e tam olarak şu şekil bakıyorum.🥲

IMG_1902.jpeg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı