Daha fazla
Şimdi emektar oynananlar listeme baktım ufak bir liste çıkarayım sana da, Alan Wake Remastered var he AAA değil ancak hikayeye odaklanırsan fena oyun değildir, aksiyon olarak sana kesinlikle Titanfall 2 öneririm bende yeri çok ayrı bir oyun gönlümde AAAA seviyesinde bir oyun, Battlefield ve CoD oyunlarının hikayelerine bakabilirsin hepsi kısa, grafikleri muazzam ancak ikisi de hikaye moduna çok önem vermediği için öyle muhteşem hikaye bekleme ama tatmin ediyor, metro serisi var, 10-20 saat tüm oyunları yine mükemmel bir seri bana göre, arkadaşlar zaten TLOU, GoW, Uncharted önerdi onları saymama gerek yok, Uncharted mükemmel bir oyun sonu çok tatmin etmişti beni, warhammer 40k space marine 2 daha yeni çıktı hikayesi kısa ama muazzam bir oyun, başka da kısa ve güzel aklıma pek gelmedi Cyberpunk falan var.
AC Mirage var o da bir 15 20 saat oynanışı var, onu da bir deneyebilirsin Mirage ve birkaç eski oyun hariç tüm AC oyunları çok uzun sürüyor ve çok sıkıyor bir yerden sonra.
AC Mirage var o da bir 15 20 saat oynanışı var, onu da bir deneyebilirsin Mirage ve birkaç eski oyun hariç tüm AC oyunları çok uzun sürüyor ve çok sıkıyor bir yerden sonra.