Triple A oyun önerisi

Şimdi emektar oynananlar listeme baktım ufak bir liste çıkarayım sana da, Alan Wake Remastered var he AAA değil ancak hikayeye odaklanırsan fena oyun değildir, aksiyon olarak sana kesinlikle Titanfall 2 öneririm bende yeri çok ayrı bir oyun gönlümde AAAA seviyesinde bir oyun, Battlefield ve CoD oyunlarının hikayelerine bakabilirsin hepsi kısa, grafikleri muazzam ancak ikisi de hikaye moduna çok önem vermediği için öyle muhteşem hikaye bekleme ama tatmin ediyor, metro serisi var, 10-20 saat tüm oyunları yine mükemmel bir seri bana göre, arkadaşlar zaten TLOU, GoW, Uncharted önerdi onları saymama gerek yok, Uncharted mükemmel bir oyun sonu çok tatmin etmişti beni, warhammer 40k space marine 2 daha yeni çıktı hikayesi kısa ama muazzam bir oyun, başka da kısa ve güzel aklıma pek gelmedi Cyberpunk falan var.

AC Mirage var o da bir 15 20 saat oynanışı var, onu da bir deneyebilirsin Mirage ve birkaç eski oyun hariç tüm AC oyunları çok uzun sürüyor ve çok sıkıyor bir yerden sonra.

Hocam Resident Evil pek benlik seri değil, Detroit'i ilk PC'ye geldiğinde bitirmiştim, TLOU listeme aldım teşekkürler.

Hocam God of War indirmeyi düşünüyorum aslında ama RPG kısmı çok dallı budaklı değil mi boğacakmış gibi geliyor oyun içi hakkında pek bilgim yok siz biliyorsanız aydınlatabilir misiniz?

GoW'un RPG olduğunu kim söyledi? Dümdüz hikayeli aksiyon oyunu.

Şimdi emektar oynananlar listeme baktım ufak bir liste çıkarayım sana da, Alan Wake Remastered var he AAA değil ancak hikayeye odaklanırsan fena oyun değildir, aksiyon olarak sana kesinlikle Titanfall 2 öneririm bende yeri çok ayrı bir oyun gönlümde aaaa seviyesinde bir oyun, Battlefield V'e CoD oyunlarının hikayelerine bakabilirsin hepsi kısa, grafikleri muazzam ancak ikisi de hikaye moduna çok önem vermediği için öyle muhteşem hikaye bekleme ama tatmin ediyor, metro serisi var, 10-20 saat tüm oyunları yine mükemmel bir seri bana göre, arkadaşlar zaten TLOU, GoW, Uncharted önerdi onları saymama gerek yok, Uncharted mükemmel bir oyun sonu çok tatmin etmişti beni, warhammer 40k space marine 2 daha yeni çıktı hikayesi kısa ama muazzam bir oyun, başka da kısa ve güzel aklıma pek gelmedi Cyberpunk falan var.

Çok teşekkürler hocam Cyberpunk'ı daha yeni bitirdim zaten çok güzeldi yine de teşekkürler öneriler için diğer oyunlara bir bakacağım.

GoW'un RPG olduğunu kim söyledi? Dümdüz hikayeli aksiyon oyunu.

Hocam RPG değil zaten o anlamda dememiştim sadece RPG unsuru fazlaymış diye duydum.

Çok teşekkürler hocam Cyberpunk'ı daha yeni bitirdim zaten çok güzeldi yine de teşekkürler öneriler için diğer oyunlara bir bakacağım.

Zamanım kısıtlıdan kastın ne kadar daha güzel oyunlarda var önerebileceğim, çoğu AAA oyun uzun oluyor biraz.

Hocam RPG değil zaten o anlamda dememiştim sadece RPG unsuru fazlaymış diye duydum.

Yok ya boş ver onu düz adam kesiyorsun ilerliyorsun bir de yeni yetenek açıyorsun o kadar. Bide muazzam hikaye.

Zamanım kısıtlıdan kastın ne kadar daha güzel oyunlarda var önerebileceğim, çoğu AAA oyun uzun oluyor biraz.

Yok ya boş ver onu düz adam kesiyorsun ilerliyorsun bir de yeni yetenek açıyorsun o kadar. Bir de muazzam hikaye.

Hocam zamandan kısıtlıdan kastım haftada 2 kere anca girerim çok mekanik olmasın da unutmayayım her seferinde sıfırdan başlıyormuşum gibi hissetmeyeyim diye demiştim.

Hocam zamandan kısıtlıdan kastım haftada 2 kere anca girerim çok mekanik olmasın da unutmayayım her seferinde sıfırdan başlıyormuşum gibi hissetmeyeyim diye demiştim.

Haftada 2 kere gireceksen harbiden zaman işi çok sıkıntıymış haftada 2 kere girerek belki 10 saatlikler biter ama diğerlerini bilemedim, space marine 2 9-10 saat civarında onu 1 haftada bitirirsin.

RPG türünü hiç seven biri değilim ama malum günümüzde çoğu triple a oyun RPG türde sizden isteğim en azından çok dallı budaklı inanılmaz ayrıntılı skill ve item şeyleriyle beni boğmayacak türde oyunlar önermeniz. Yurtta kaldığım için pek zamanım olmuyor o yüzden az zamanımda da büyük bütçeli güzel bir yapım oynamak isterim grafik ve oynanış açısından tatmin etsin hiç değilse o yüzden indie yapım pek istemiyorum.

9 yıllık bir oyun fakat 9 yıllık olduğunu hissettirmeyecek ve diğer arkadaşlarında dediği gibi sinematik olarak önereyim: Titanfall 2

Haftada 2 kere gireceksen harbiden zaman işi çok sıkıntıymış haftada 2 kere girerek belki 10 saatlikler biter ama diğerlerini bilemedim, space marine 2 9-10 saat civarında onu 1 haftada bitirirsin.

Ya aslında sararsa daha çok da girerim oyun oynayan biriyim zaten fakat competetive oyuncuyum öyle sıkıldıkça hikayeli oyun oynuyorum ama beğenirsem haftada 4-5 kere bile girerim girdiğimde 4-5 saat de oynarım bitirmek sorun değil oyun boğmasın yeter benim için.

9 yıllık bir oyun fakat 9 yıllık olduğunu hissettirmeyecek ve diğer arkadaşlarında dediği gibi sinematik olarak önereyim: Titanfall 2

Hikaye bağlantısı var mı 1 ile direkt 2 oynarsam fransız kalır mıyım?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı