Triple nasıl mücadele edilir?

llMichaell2

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar çok sevdiğim bir sevgilim var. Uzun bir süredir beraberiz. Kendisini cidden çok uğruna her şeyi yapabilecek kadar seviyorum ama çok fazla trip atıyor istemsiz her şeye trip atıyor çok mutlu geçen bir günde bile anlık saçma sapan bir şeye tribiyle o günü bana zindan ediyor. Normal koşullarda onunla olduğum için aşırı mutluyum ama ben tahammül seviyesi yüksek biri değilim kendisi de bunu çok iyi biliyor buna rağmen saçma sapan tripler atıyor.

Bugün yine çok güzel bir günün ardından yanında iken ablamı aradım bir yandan onunla konuşuyordum sesimiz karşıya gitmesin diye aramayı sessize aldım sırf bunun için trip attı niye sessize alıyorsun vs diye hani bunu duyunca kendi kendime bu ne diyor vs yaptım aşırı saçma geldi pardon saçma vs demek yerine de yine trip attı sessiz sedasız yol boyu yürüyüp sade bir görüşürüz ile evine bıraktım.

Eve geldim saatlerce oturdum düşündüm o kadar saçma sapan tripler neden diye,
Bir de birlikte gelecek hayali kuruyoruz tripler böyle devam ederse nasıl ilerler nasıl gider bilmiyorum.

Ben biraz da sulugöz bir insanım bayağı da üzüldüm bir de ne gerek var niye böyle saçma şeyler yapıyor diye hayat böyle mi sürecek vs diye.

Sizce nasıl bir yol izlemeliyim? Nasıl bir tavır sergilemeliyim?

O kadar çok seviyorum ki hiçbir laftan incinsin dahi istemiyorum ama o hep tripleriyle vs incitiyor.

Sonrasında mesaj vs attı gereksiz trip attım özür dilerim değerlisin vs diye de bilmiyorum yani o kadar şeyden sonra.

Umursamayacaksınız. Trip attığını fark ettiğiniz an, konuşmayı sonlandırın. Sonra konuşursunuz. Kimsenin tribini çekmek mecburiyetinde değilsiniz.

Her gereksiz tripten sonra özür diliyor mu? Eğer yapıyorsa bunu alışkanlık haline getirmiş demektir. Trip konusuna gelirsek haksız olduğun bir nedenden ötürü yediklerine ses çıkarma ama sebepsiz yere yaptıklarında tavrını ortaya koy. Karakter olarak ilişkiyi kaldırabilecek seviyede olmalı yoksa ilişkide taraf değil de çocuk bakıcısı moduna giriyor insan. Al karşına ve bu trip olayının ilişkiye verdiği zararı anlat. Bir daha olmamasını nazikçe sert bir şekilde söyle ve bir daha yaparsa da bir süre sen de soğuk yap.

Saçma sebeplerle trip atan insan henüz olgunlaşmamıştır. Hâlâ çocuk ruhludur ve uzun bir süre de olgunlaşmayacaktır. Karşınızdaki insanı ilgiye boğmak yerine tepkinizi gösterin, her trip attığında da gönlünü almak için uğraşmayın. İşin sonunda siz kötü çıkacaksınız, emin olun. Sırf canı sıkıldığı için gününüzün içine etmesine gerek yok hocam. Tepkinizi ortaya koymanızı tavsiye ediyorum.

İşin sonunda siz kötü çıkacaksınız.

Bu yoruma çok katılıyorum. Karşı tarafta nasıl olsa tribimi her türlü çekiyor tarzında düşünce oluşur ve istediği ilgiyi alınca da sanki kendisi hiç suçlu değilmiş gibi karşı tarafı suçlamaya başlar.

Arkadaşlar çok sevdiğim bir sevgilim var. Uzun bir süredir beraberiz. Kendisini cidden çok uğruna her şeyi yapabilecek kadar seviyorum ama çok fazla trip atıyor istemsiz her şeye trip atıyor çok mutlu geçen bir günde bile anlık saçma sapan bir şeye tribiyle o günü bana zindan ediyor. Normal koşullarda onunla olduğum için aşırı mutluyum ama ben tahammül seviyesi yüksek biri değilim kendisi de bunu çok iyi biliyor buna rağmen saçma sapan tripler atıyor.

Bugün yine çok güzel bir günün ardından yanında iken ablamı aradım bir yandan onunla konuşuyordum sesimiz karşıya gitmesin diye aramayı sessize aldım sırf bunun için trip attı niye sessize alıyorsun vs diye hani bunu duyunca kendi kendime bu ne diyor vs yaptım aşırı saçma geldi pardon saçma vs demek yerine de yine trip attı sessiz sedasız yol boyu yürüyüp sade bir görüşürüz ile evine bıraktım.

Eve geldim saatlerce oturdum düşündüm o kadar saçma sapan tripler neden diye,
Bir de birlikte gelecek hayali kuruyoruz tripler böyle devam ederse nasıl ilerler nasıl gider bilmiyorum.

Ben biraz da sulugöz bir insanım bayağı da üzüldüm bir de ne gerek var niye böyle saçma şeyler yapıyor diye hayat böyle mi sürecek vs diye.

O kadar çok seviyorum ki hiçbir laftan incinsin dahi istemiyorum ama o hep tripleriyle vs incitiyor.

Sonrasında mesaj vs attı gereksiz trip attım özür dilerim değerlisin vs diye de bilmiyorum yani o kadar şeyden sonra.
Resmen kendimi gördüm dostum bende senin gibiydim ve karşımda ki şahısda anlattığın gibi bir insandı hataları olmasına rağmen iyi davranmaya çalıştım çok trip atıyordu haksız olmasına rağmen yinede özür diledim haklı olmama rağmen, sonunda ne oldu dersen sürekli kavga ediyoruz diyip gitti ancak sürekli trip atıp kavga eden kişi oydu benide sevgisizlikle suçladı ama babasından daha fazla sevgi veriyordum 5 yıl katlanmaya çalıştım ama yıprattı beni mental olarak o gidincede ben hiçbir kıza ilgi duyamamaya başladım kısaca hayatımı mahfetti, eğer seni gerçekten değersiz hissettiyorsa sınırını göster her an gidebileceğini belli et eğer seni gerçekten kaybetmek istemezse kendi daha dikkatli davranır ha devam ederse tekmeyi bas.

@Kayra342727, ailesinden sevgi görmemiş birisine sevgi gösterirseniz; geri tepmesi normal.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı