ketofilen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2019 Mesajlar 1.404 Çözümler 21 Yer Kaer Morhen 29 Mayıs 2021 #21 Yarst dedi: Bende sevmem ama sırf oynayışım kitaplara uygun olsun diye 2 kere Yennefer ile bitirdim. Genişletmek için tıkla... Hikaye hiç umurumda olmadı o noktada. Köpek gibi davranıyor ya, Geralt hak etmiyor böyle davranılmayı. Bastım Triss'e nikahı en son oynayışımda.
Yarst dedi: Bende sevmem ama sırf oynayışım kitaplara uygun olsun diye 2 kere Yennefer ile bitirdim. Genişletmek için tıkla... Hikaye hiç umurumda olmadı o noktada. Köpek gibi davranıyor ya, Geralt hak etmiyor böyle davranılmayı. Bastım Triss'e nikahı en son oynayışımda.
O orkenaga Kilopat Katılım 24 Ağustos 2016 Mesajlar 104 29 Mayıs 2021 #22 Yen'in geçmişi kirli, bu yüzden triss
Yarst Kilopat Katılım 1 Mayıs 2019 Mesajlar 559 Çözümler 2 Yer Kaer Morhen Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Witcher 29 Mayıs 2021 #23 orkenaga dedi: Yen'in geçmişi kirli, bu yüzden triss Genişletmek için tıkla... Geçmişi kirli derken ? İstredd le olanlarımı diyorsunuz ?
orkenaga dedi: Yen'in geçmişi kirli, bu yüzden triss Genişletmek için tıkla... Geçmişi kirli derken ? İstredd le olanlarımı diyorsunuz ?
O orkenaga Kilopat Katılım 24 Ağustos 2016 Mesajlar 104 29 Mayıs 2021 #24 Yarst dedi: Geçmişi kirli derken ? İstredd le olanlarımı diyorsunuz ? Genişletmek için tıkla... Evet.
Yarst dedi: Geçmişi kirli derken ? İstredd le olanlarımı diyorsunuz ? Genişletmek için tıkla... Evet.
Yarst Kilopat Katılım 1 Mayıs 2019 Mesajlar 559 Çözümler 2 Yer Kaer Morhen Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Witcher 29 Mayıs 2021 #25 orkenaga dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Hocam bildiğim kadarıyla Triss de Geralt ı Lambert ile aldatıyordu.
orkenaga dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Hocam bildiğim kadarıyla Triss de Geralt ı Lambert ile aldatıyordu.
Muhammed irfan Picopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 334 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2021 #26 Yarst dedi: Hocam bildiğim kadarıyla Triss de Geralt'ı lambert ile aldatıyordu. Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey var mı? Yok diye biliyorum.
Yarst dedi: Hocam bildiğim kadarıyla Triss de Geralt'ı lambert ile aldatıyordu. Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey var mı? Yok diye biliyorum.
O orkenaga Kilopat Katılım 24 Ağustos 2016 Mesajlar 104 29 Mayıs 2021 #27 Yarst dedi: Hocam bildiğim kadarıyla Triss de Geralt ı Lambert ile aldatıyordu. Genişletmek için tıkla... Yen'in olayı kesin lakin Triss için sadece teoriler mevcut. Bu yorumda bir arkadaş detaylı bir açıklama yapmakta o olay hakkında Witcher 3'ü bitirdikten sonra boşlukta hissediyorum
Yarst dedi: Hocam bildiğim kadarıyla Triss de Geralt ı Lambert ile aldatıyordu. Genişletmek için tıkla... Yen'in olayı kesin lakin Triss için sadece teoriler mevcut. Bu yorumda bir arkadaş detaylı bir açıklama yapmakta o olay hakkında Witcher 3'ü bitirdikten sonra boşlukta hissediyorum
Yarst Kilopat Katılım 1 Mayıs 2019 Mesajlar 559 Çözümler 2 Yer Kaer Morhen Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Witcher 29 Mayıs 2021 #28 Muhammed irfan dedi: Öyle bir şey var mı? Yok diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Burdan bakabilirsiniz.
Muhammed irfan dedi: Öyle bir şey var mı? Yok diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Burdan bakabilirsiniz.
S SALOOWEN Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 6.831 Makaleler 13 Çözümler 35 29 Mayıs 2021 #29 Aşkı memnuya dönmüş burası.
Yarst Kilopat Katılım 1 Mayıs 2019 Mesajlar 559 Çözümler 2 Yer Kaer Morhen Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Witcher 29 Mayıs 2021 #30 orkenaga dedi: Yen'in olayı kesin lakin Triss için sadece teoriler mevcut. Bu yorumda bir arkadaş detaylı bir açıklama yapmakta o olay hakkında Witcher 3'ü bitirdikten sonra boşlukta hissediyorum Genişletmek için tıkla... Hocam Yen aldatmıyor diye biliyorum sadece hangisini seçeceğini karar veremiyor ve en sondada Geralt ı seçiyor diye biliyorum.
orkenaga dedi: Yen'in olayı kesin lakin Triss için sadece teoriler mevcut. Bu yorumda bir arkadaş detaylı bir açıklama yapmakta o olay hakkında Witcher 3'ü bitirdikten sonra boşlukta hissediyorum Genişletmek için tıkla... Hocam Yen aldatmıyor diye biliyorum sadece hangisini seçeceğini karar veremiyor ve en sondada Geralt ı seçiyor diye biliyorum.