Hikaye hiç umurumda olmadı o noktada. Köpek gibi davranıyor ya, Geralt hak etmiyor böyle davranılmayı. Bastım Triss'e nikahı en son oynayışımda.Bende sevmem ama sırf oynayışım kitaplara uygun olsun diye 2 kere Yennefer ile bitirdim.
Hikaye hiç umurumda olmadı o noktada. Köpek gibi davranıyor ya, Geralt hak etmiyor böyle davranılmayı. Bastım Triss'e nikahı en son oynayışımda.Bende sevmem ama sırf oynayışım kitaplara uygun olsun diye 2 kere Yennefer ile bitirdim.
Geçmişi kirli derken ? İstredd le olanlarımı diyorsunuz ?Yen'in geçmişi kirli, bu yüzden triss
Evet.Geçmişi kirli derken ? İstredd le olanlarımı diyorsunuz ?
Hocam bildiğim kadarıyla Triss de Geralt ı Lambert ile aldatıyordu.
Hocam bildiğim kadarıyla Triss de Geralt'ı lambert ile aldatıyordu.
Yen'in olayı kesin lakin Triss için sadece teoriler mevcut. Bu yorumda bir arkadaş detaylı bir açıklama yapmakta o olay hakkında Witcher 3'ü bitirdikten sonra boşlukta hissediyorumHocam bildiğim kadarıyla Triss de Geralt ı Lambert ile aldatıyordu.
Burdan bakabilirsiniz.Öyle bir şey var mı? Yok diye biliyorum.
Hocam Yen aldatmıyor diye biliyorum sadece hangisini seçeceğini karar veremiyor ve en sondada Geralt ı seçiyor diye biliyorum.Yen'in olayı kesin lakin Triss için sadece teoriler mevcut. Bu yorumda bir arkadaş detaylı bir açıklama yapmakta o olay hakkında Witcher 3'ü bitirdikten sonra boşlukta hissediyorum
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.