Trojan bilgisayara tehdit oluşturur mu?

Kaspersky linkini verebilir misiniz baktığım 1 link virüslü ve sahte çıktı.

Hocam bu kod 90 günlük Kaspersky Plus veriyordu sanırsam ben sürekli kullanıyorum her seferinde de çalışıyor garip.
3M3K9-5R92S-ZDH5Y-NA944

netten araştırma yapmadınız mı
İnternette yaptığım araştırmada sadece generetic trojanlar hakkında kaynaklar vardı oralarda da sadece ekran görüntüsü alıp trojanı yapan şahsiyete gönderdiği yazıyordu

Hocam bu kod 90 günlük Kaspersky Plus veriyordu sanırsam ben sürekli kullanıyorum her seferinde de çalışıyor garip.
3M3K9-5R92S-ZDH5Y-NA944
1724785664977.png

buda büyük ihtimal false ama yinede atayım dedim

İnternette yaptığım araştırmada sadece generetic trojanlar hakkında kaynaklar vardı oralarda da sadece ekran görüntüsü alıp trojanı yapan şahsiyete gönderdiği yazıyordu.

Eki Görüntüle 2295857
Bu da büyük ihtimal false ama yine de atayım dedim.

Hocam aslında crack program oyun kullanmıyorsanız bu tür programları indirmeden önce internete bir bakının av kullanmaya bile gerek yok aslında.

Merhaba. Daha yarım saat önce Auto clicker adında bir Auto clicker indirdim. Auto Clicker'de virüs olacağını düşünmüyordum çünkü 2.0 sürümünü de kullanmıştım ve onda virüs yoktu. Ben bilgisayarıma indirdiğim her şeyi kullanmadan önce tarama yaparım ve bu Auto clickeri tarattığımda içinde bir trojan olduğu gözüküyor. Bilgisayarıma format atmalı mıyım atmama gerek yoksa ne yapmalıyım ekran görüntüleri aşağıda.

Eki Görüntüle 2295825

Bunlar sözde antivirüs hocam. Virüs değil yani indirdiğiniz dosya.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı