Trojan Bulaşması Sonucu Yüksek CPU Kullanımı Sorunu

tamamdır teşekkür ederim ilginiz için
Etiketlediğim kişilerin cevaplarını beklemeden hareket etmeyin, sabaha yardımcı olurlar.
Bu arada kaspersky ile tarama yapıyorken durum bu diğer virüs programlarında da hemen aynı oluyor.(Not:Kaspersky Tam Tarama tamamlandı her hangi bir virüs bulamadı bilginize.)
 
Son düzenleme:
Zararlı olan bir durum yok büyük ihtimal. O dediğin sorun sorun değil anlık bug sadece. Zararlı varsa da belleklerden vb. yerlerden tekrar sokmuşsunuzdur. Tarama sonucu sıkıntı çıkmadığına göre bulaşma da yok. Durum normal anlık yaşanıyorsa.

Bütün herşey kapalı iken Windows güncellemeleriniz yüklü iken imzamdan Aida64 sonucunu paylaşın bir bakalım.
 
AIDA64REPORT
Tüm her şey kapalı iken işaret kaldırdıklarım hariç tarama yaptırdım sonuç bu.
 
Şu sürücü bulucu programları kullanmayın lütfen. Sorunun çok büyük bir ihtimal (ben ihtimal olarak görmüyorum ama) sürücü bulucu programın yanlış sürücü kurmuş. Yeniden format atın ve sürücülerinizi kendi elinizle kurun. Bulamadığınız sürücülerin donanım kimliğini paylaşırsanız yardımcı olmaya çalışırız.
 
Tekrar format attığımda öyle deniyeceğim fakat burada driverpacksolution dan bahsediyoruz 42 milyon kadar kullanıcısı var.Sanmıyorum driver bulucu programların cpu kullanımı yükselttiğini ama dediğim gibi denemekte fayda var öyle de denerim.
 
Driver Pack Solution olması ya da Milyonlarca kullanıcısı olması bir şey değiştirmez.
Elle güncelleme yapmadığın sürece bu yazılımların yanlış ya da eski sürücü kurma ihtimalleri var.

Eğer güncellemeler de sorun yaşarsanız. Buraya Donanım kimliğini paylaşarak konu açarsanız yardımcı oluruz.
https://www.technopat.net/2011/11/04/hardware-donanim-id-ile-suruculeri-bulun/

Ayriyeten Windows'un sitesinden güncel ISO dosyası ile kendiniz Windows UBS oluşturun.
Windows 10'u İndirin
https://www.technopat.net/sosyal/konu/windows-10-tuerkce-indirme-ve-kurulum.228362/

Dipnot: Tüm gerekli güncellemeleri ve ayarları yapmadan Bilgisayarı kullanmaya başlamayın.
https://www.technopat.net/2018/05/29/windows-10-hizlandirma-rehberi/
 
Arkadaşlar tamam deneyeceğim fakat konu sapıyor.Konu bilgisayarımda cpu değerlerinin fazla olması daha öncede hazır driver programı kullandığım halde böyle bi sorunla karşılaşmadım yani virüs girmesi ve daha sonrasında format atmamla beraber bu durumlar gelişti.
İlginiz için teşekkürler.BIOS ve Firmware güncelledim.
 
Son düzenleme:
Elle sürücülerinizi kurun. Geçen istediği kadar kullanıcısı olsun. Yanlış sürücü kuran programlar bunlar. Zamanında bende kullandım. Bilgisayar saçma sapan yavaşlamalar ve mavi ekran veriyordu. Forumda örnekleri fazlasıyla var.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…