Merhaba hiç format attırmadığım için soruyorum kusura bakmayın. Elimde şuanda hiçbir USB bellek ya da ikinci bir cihaz bulunmuyor. Kendi sistemimden dediğiniz işlemi yapabilir miyim? Şimdiden yardımınız için teşekkürler.Bulaşmış olma ihtimali yüksek görünüyor, Tam Format at. Bilgisayardan giridigin maillerin şifresini değiştir.
format atmayı bilmiyorsan bulaşma en yakın bilgisayarcıya git format attır.En Az 100TL haberin olsun.Merhaba hiç format attırmadığım için soruyorum kusura bakmayın. Elimde şuanda hiçbir USB bellek ya da ikinci bir cihaz bulunmuyor. Kendi sistemimden dediğiniz işlemi yapabilir miyim? Şimdiden yardımınız için teşekkürler.
İnternette bununla ilgili videolar var. Herhangi birinden bakarak yapabilir miyim? Bilgisayara hemen ulaşmam lazım ve 4-5 günden daha önce bir zamanda bilgisayarcıya gidemeyebilirim gibi gözüküyor.format atmayı bilmiyorsan bulaşma en yakın bilgisayarcıya git format attır.En Az 100TL haberin olsun.
o zaman usb alıp internetteki videolardan yapacaksın.İnternette bununla ilgili videolar var. Herhangi birinden bakarak yapabilir miyim? Bilgisayara hemen ulaşmam lazım ve 4-5 günden daha önce bir zamanda bilgisayarcıya gidemeyebilirim gibi gözüküyor.
Merhaba Kaspersky sitesine bilgisayardan ulaşamıyorum bir kaç antivirüs sitesinde de bunu yaşadım. Ama bir şekilde Kaspersky security cloud uygulamasına ulaştım ve şuan kuruluyor. Dediklerinizin hepsini uygulayıp size bilgi vereceğim.Format atmadan önce Kaspersky indirip tarama yapın bir şey çıkmazsa yine çok bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum ancak yine de sizin format atmanızı öneririm. Kaspersky bir şey bulmazsa Sistem İzleyici'si virüs şüpheli işlem yaptığında engelleyecektir diye düşünüyorum.
Eğer vaktiniz az ise hemen bu programları indirip tarama yapın;
Ücretsiz Virüs Temizleme Aracı – Online Virüs Taraması | Kaspersky
Ücretsiz virüs temizleme aracını indirin – kurulum gerekmez. Hızlıca virüs taraması yapın ve cihazınızı siber tehditlerden zahmetsizce temizleyin.www.kaspersky.com Rehber: Hitman.Pro ile Zararlı Yazılımları Temizleyin
Selamlar, Son zamanlarda Sosyal'de sıklıkla gördüğüm bir sorundan ötürü, böyle bir rehber hazırlama gereği duydum. Sistemine zararlı sızan, sızdığından şüphelenen veya sadece periyodik tarama yapmak isteyen arkadaşlar, büyük AV yazılımlarını kullanmaktansa sadece tarama görevi gören araçları...www.technopat.net Rehber: ESET Scanner ile Zararlı Yazılımları Temizleyin
Selamlar, Üçlemenin son rehberinde sizlere ESET Online Scanner ile zararlı yazılımları kaldırmayı adım adım göstereceğim. Önceki rehberlerimde Hitman.Pro ve F-Secure Scanner yazılımlarını kullandık. Özellikle pek çok güvenlik konusunda Hitman.Pro'yu önermekteyim. İlgili rehberler için tıklayın...www.technopat.net
Ayrıca sanırım USB olmadan diskinizden parça bölerek de format atabiliyordunuz ben yapabilmiştim eskiden USB yoksa eliniz de yapabilirsiniz. Sürücünüzü format atarken biçimlendirmeyi unutmayın.
Merhaba Kaspersky virüs buldu, galiba temizledi ve yeniden başlattı. Şuanda iyice bakınıyorum uygulamaya ise yaramaz ise kesinlikle formata yönetileceğim.Format atmadan önce Kaspersky indirip tarama yapın bir şey çıkmazsa yine çok bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum ancak yine de sizin format atmanızı öneririm. Kaspersky bir şey bulmazsa Sistem İzleyici'si virüs şüpheli işlem yaptığında engelleyecektir diye düşünüyorum.
Ücretsiz virüs temizleme aracını indirin – kurulum gerekmez. Hızlıca virüs taraması yapın ve cihazınızı siber tehditlerden zahmetsizce temizleyin.www.kaspersky.com Rehber: Hitman.Pro ile Zararlı Yazılımları Temizleyin
Selamlar, Son zamanlarda Sosyal'de sıklıkla gördüğüm bir sorundan ötürü, böyle bir rehber hazırlama gereği duydum. Sistemine zararlı sızan, sızdığından şüphelenen veya sadece periyodik tarama yapmak isteyen arkadaşlar, büyük AV yazılımlarını kullanmaktansa sadece tarama görevi gören araçları...www.technopat.net Rehber: ESET Scanner ile Zararlı Yazılımları Temizleyin
Selamlar, Üçlemenin son rehberinde sizlere ESET Online Scanner ile zararlı yazılımları kaldırmayı adım adım göstereceğim. Önceki rehberlerimde Hitman.Pro ve F-Secure Scanner yazılımlarını kullandık. Özellikle pek çok güvenlik konusunda Hitman.Pro'yu önermekteyim. İlgili rehberler için tıklayın...www.technopat.net
Ayrıca sanırım USB olmadan diskinizden parça bölerek de format atabiliyordunuz ben yapabilmiştim eskiden USB yoksa eliniz de yapabilirsiniz. Sürücünüzü format atarken biçimlendirmeyi unutmayın.
Merhaba Kaspersky bir host dosyası buldu ve müdahale etti. Host dosyasını not defteri ile açtığımda Kaspersky müdahale etmiş ve varsayılana döndürmüştür yazıyordu. Birkaç defa tam tarama yapacağım. Sizce virüs gitmiş midir?Format atmadan önce Kaspersky indirip tarama yapın bir şey çıkmazsa yine çok bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum ancak yine de sizin format atmanızı öneririm. Kaspersky bir şey bulmazsa Sistem İzleyici'si virüs şüpheli işlem yaptığında engelleyecektir diye düşünüyorum.